Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 59 / 8 / 0
11 czerwca 2023pomasujplecki pisze:
Kuban w nowym kawałku nawijał że po koncertach w klubie same cpunki więc ciśnie już na backstage - a że dobry chujek z niego byle szprycy nie bierze to fakt faktem naćpana dziewczyna to obraz wzbudzający zgorszenie chyba że się lubi samemu być zgorszonym ale chyba mniej więcej te same myśli przelewalem tu parę lat temu.

Jestem pewien że letni sezon imprezowy na pewno otworzy progi o nazwie - szara myszka dla hajpowicza.
Niczym z serwisu wykop ale większość nie spełni kryteriów wymagań takiej cpunki bo spermiarze podbijają stawkę na rynku matrymonialnym i jest inflacja.
Jesteś uprzedzony i sam masz zgorszone podejście. Dziewczyna może brać raz na jakiś czas na imprezie żeby się pobawić ale nie musi być łatwa. Przedstawiasz toksyczny, zacofany poglądy na ten temat. Idź sobie już, nie pisz bzdur.

Fuzja x2 / 909
11 czerwca 2023IGotHigh909 pisze:
Ale co, kwestionowanie tego, czy dziewczyna ćpa, czy nie, to nadal jej bezpośrednie dobrowolne prawdo do robienia czego jej się chcę. Ja przykładowo jako człowiek/mężczyzna mam sztywne zasady i raczej nigdy nie spotykałbym się z laską, która jest w coś mocno wjebana. I nie mówimy tutaj o paleniu papierosów (chociaż tutaj już zapala mi się czerwone światełko) niemniej jednak e-pety przełknę. 👀 W każdym razie, jak dla mnie kobieta która ćpa, a do tego małolata, no to sama jest sobie sterem i okrętem. Totalna mimowolka i samowolka, robisz co chcesz. Kwestia priorytetów zmienia się, kiedy dorastasz i potem musisz podejmować trudniejsze decyzje niż z dnia na dzień (o której przyjebie pixę), albo w którym klubie dziś się bawimy.

Życie się zmienia. Są jacyś nieuzależnieni młodzi ludzie od czegoś? Są jakieś dziewczyny, które chociaż raz w aktualnym czasie nie paliły choćby jointa? To chyba już przeszłość, bo zioło traktowane ostatnimi czasy jest po macoszemu. Więc nazwa tematu totalnie nieadekwatna. Rzadko kto ćpa, to chyba ten, co nie żyje. 🙌
Ludzie!!! Ja nie pisałam o żadnych uzależnionych laskach. Złe odbieracie to , o napisałam. Skończcie temat.

Fuzja / 909
11 czerwca 2023pomasujplecki pisze:
Kuban w nowym kawałku nawijał że po koncertach w klubie same cpunki więc ciśnie już na backstage - a że dobry chujek z niego byle szprycy nie bierze to fakt faktem naćpana dziewczyna to obraz wzbudzający zgorszenie chyba że się lubi samemu być zgorszonym ale chyba mniej więcej te same myśli przelewalem tu parę lat temu.

Jestem pewien że letni sezon imprezowy na pewno otworzy progi o nazwie - szara myszka dla hajpowicza.
Niczym z serwisu wykop ale większość nie spełni kryteriów wymagań takiej cpunki bo spermiarze podbijają stawkę na rynku matrymonialnym i jest inflacja.
Dla normalnej osoby na imprezie, gościa który coś wciągnie, zajara kobieta która tak robi wcale nie jest gorszaca. To jest tylko i wyłącznie Twoja zakichana opinia. Brzmisz jak szowinista nie lubiący kobiet. Wystarczy poczytać, co pisales 6 lat temu na ten temat. Większość Do chlopaków spoko tylko Ty sie sprułeś. Do tego przedstawiasz myślenie zero-jedynkowe. Proszę o nie udzielanie się w tym temacie twojej osoby.
Żegnam.
  • 3455 / 555 / 2
To jest tylko i wyłącznie twój zakichany nos twoja zakichana widowska kopara zależy jeszcze jaka impreza czy impreza elektrotaneczna czy impreza hip-hopowa rapowa
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4293 / 698 / 2117
Jesteś uprzedzony i sam masz zgorszone podejście. Dziewczyna może brać raz na jakiś czas na imprezie żeby się pobawić ale nie musi być łatwa. Przedstawiasz toksyczny, zacofany poglądy na ten temat. Idź sobie już, nie pisz bzdur.
Może i ma, może i nie. To kwestia dyskusja, którą można przedyskutować. Według niego dziewczyny są po prostu łatwiejsze. Ja uważam inaczej, bo nie tak zostało to nazwane. Nie są łatwiejsze, a bardziej otwarte na wszelakiej szeroko pojętego wachlarza interakcje, które mogą być odbierane tak, jak Twój post. Nie mamy żadnych statystyk odnośnie tego, że więcej stosunków seksualnych, czy po prostu samych zgorszeń jak to zostało napisane typu "seks po dragach" odbywa się tylko w przypadku konkretnych dragów — nie. Po prostu każdy narkotyk działa inaczej i jeden potrafi totalnie osobę otworzyć, drugi zamknąć. I to nie jest kwestia narkotyku tylko osobowości. Po prostu zmienia się podejście danej jednostki (osoby) i czy to będzie marihuana czy LSD to nie ma znaczenia. Poniekąd jestem Twojego zdania, że jego rozumowanie może być zacofane, z drugiej strony poniekąd ma rację. Ale najważniejsze, to kwestia osobowości i danej jednostki jest tutaj najbardziej ważna i to, jak się zachowa.
Ludzie!!! Ja nie pisałam o żadnych uzależnionych laskach. Złe odbieracie to , o napisałam. Skończcie temat.
Być może, ale temat został popchnięty w tą stronę i faktycznie warto by ten temat pociągnąć, bo jak widzisz, aż ludzie się palą do dyskusji odnośnie zgorszenia kobiet, czy tego, jak to niby prostsze są po dragach. Ja to fachowo wyżej nazwałem otwartością, a nie jak to niektórzy poniekąd tutaj nazwali "puszczeniem się", bo to złe określenie. Otwartość po dragach, brzmi to lepiej.
Dla normalnej osoby na imprezie, gościa który coś wciągnie, zajara kobieta która tak robi wcale nie jest gorszaca. To jest tylko i wyłącznie Twoja zakichana opinia. Brzmisz jak szowinista nie lubiący kobiet.
Oczywiście, że nie jest gorsza. Określaliśmy to już tutaj. Bardziej chodzi o to, że nie ma co sugerować się płcią, tylko jak narkotyk wpływa na otwartość i rozumowanie. Płeć w sumie nie ma tutaj znaczenia w tym przypadku.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4293 / 698 / 2117
 ! Uwaga!
Prośba o nie wnoszenie tutaj swoich prywatnych dyskusji i przekonań odnośnie tego, czy dziewczyna jest "łatwa" po narkotykach, czy też nie. Płeć nie ma tutaj znaczenia i prosiłbym o trzymanie się tematu. Wszystkie dyskusje, które są off-topem, prywatą i obrzucaniem się obelgami będą karane kolejnym razem warnem. / 909
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.