Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1766 / 240 / 0
Był taki okres 5g haze na dzień szło i bylo mało.
  • 191 / 28 / 0
W ciagu to nie wazne ile by bylo to i tak za mało, ale srednio jakos wychodzilo 0.5-1g dziennie
dawka czyni truciznę
  • 758 / 140 / 0
W ciągu to można jarać i się nic nie czuje tylko zamulenie, nawet najmocniejsze zioło może nie klepać. Wiadomo warto robić przerwy. Moje dzienne spożycie obecnie wynosi zero. Raz na jakiś czas kupuję sobie 2g cali i starcza na 4 dni, jest dobra faza i czuję się w sumie jakbym nie jarał w ogóle. Tak samo z alkoholem, jeden pije codziennie, inny raz na jakiś czas. Wiadomo który robi lepiej.
  • 1880 / 304 / 0
odkąd zainwestowałem w dobre wapo - 0.6g/dobę (2 sesje z wapkiem na dobę).
zdarza się, że przekraczam do 0.9g np weekendy i cały czas na fazie lol
ogólnie mało zioła potrzebuję
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2244 / 380 / 0
20g (10 indica, 10 sativa) na pół roku z recepty. Dziennie nie wiem, ale nie ograniczam się i tylko z waporyzatorow on demand (magic flight to jest kurwa niesamowicie wydajny sprzęt, wystarcza okruchy, aż kupiłem sobie dwa by mieć zawsze naładowane dwa rodzaje).
  • 191 / 28 / 0
24 października 2023opalonyben pisze:
W ciagu to nie wazne ile by bylo to i tak za mało, ale srednio jakos wychodzilo 0.5-1g dziennie
Z powodów finansowych udało mi sie zmniejszyc ilosc palenia, z codziennego walenia do porzygu przeszedlem do palenia raz na kilka dni/weekendy, z 5 wiader codziennie przeszedlem na 1 co kilka dni, max 2 gdy jest weekend i moge sobie na to pozwolic. Dzienna ilosc spozycia spadła z +-0.75g na +-0.1g. Uwierzcie ze da sie zyc bez zielonego codziennie, myslalem ze przejscie bedzie trudniejsze ale gładko poszło.
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.