Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Również doskonale działa na zaburzenia adaptacyjne no i ogólnie podnosi poziom życia u mnie.
Z "badań" że mniejsza ilość dziurowania i dłuższe przyjmowanie MNIEJSZYCH dawek nasila ten efekt. Stąd pojawiła się potrzeba aby zacząć kontrolować przyjmowane dawki.
W tym celu opracowałem arkusz kalkulacyjny który wylicza poziom aktualnego spizgania, poziom Bani.
Screenshot:
[ external image ]
Tak więc w tym miejscu chciałbym was zapytać czy też prowadzicie takie "badania", czy było by zainteresowanie takim oprogramowaniem(arkuszem się podzielę), czy warto zrobić apkę?
I najważniejsze, gdzie zebrać zespół do takiej apki, myślę że zacznę szukać na HR, potrzebuje kogoś kto dobrze ogarnia farmakinetykę i ogólnie mechanizmy działania różnych substancji.
Potrzebuje też testerów :)
Biorę dysocjanty od ponad 10 lat, nie byłem przez nie w psychiatryku ani razu. Małe dorzutki są spoko bo przyjemnie czuć je w nosie. Miałem też dni bez dorzutek:
[ external image ]
To jest wykres z 25 lipca. Testuje ten arkusz już jakiś czas i dla mnie działa bardzo dobrze, chce się nim podzielić z światem.
Liczę na konstruktywną krytykę dotyczącą programu, a nie ad hominem czy ad personam. Będę z tego robił apkę na telefon jeśli uznam że to ma sens.
Aha, ja się nabawiłem hipomanii. Bardzo mi się ona podoba. Ale mam Zespół Aspergera tak że u mnie wszystko jest inaczej.
9:00 Czas na Skubi-chrupkę!
22 sierpnia 2022Xaos pisze: natomiast 2-OXO-PCE nie.
Póki działa może robić odwrotne wrażenie (określiłbym to zmniejszeniem poczucia własnej wartości ale przy jednoczesnym oddaleniu się tak że to nie przeszkadza). Ale na zejściu robi się magicznie a dzień po jest pięknie.
Ale ciągi na tej substancji nie mają sensu.
2-oxo-pce-o-pce-2-dcnek-etycyklidynon-p ... 47074.html
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.