Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Powód jest taki (tak mi powiedział koleś od którego dostałem tą fete) że podczas produkcji amfetaminy ci którzy ją wytwarzali użyli innego składnika przez który ścierwo nie miało mocy.
Po prostu pospieszyli się żeby zarobić pieniążki kosztem jakości (a feta która nie klepie tak czy siak się sprzeda tylko dużo wolniej, podobnie kiedyś było u nas z haszyszem który nie miał mocy - był wilgotny, zbity jak plastelina i też chujowo śmierdział).
ale pewnie nic nie pomoże chyba ,że się ja zmiesza z normalną fetą ;-)
u mnie to gówno w wakacje było^^ innej dostać nie mozna bylo ;D normalnie przymusowy odwyk xD bo szkoda kasy na to bylo ;p
pzdr ;)
nam kolo mówił że nie dodali jednego składnika przy produkcji i odradzał zakup, ale co niektórzy ostro sie sparzyli, teraz jest ok.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).