Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
fraktal pisze:
Jak u Was z zajęciaim z zycia podczas tripa?
Mi np. na dxm o wiele łatwiej wziąć się do zmywania, odkurzania itp. :-)
Uważam to za zaletę.

Jakie czynnośći lubicie robić na dxm ? Co deks wam ułatwia, lub co utrudnia?
Może macie jakieś nowe zainteresowania poprzez dex'a?
Lubie się czymś zająć głownie na drugi dzień po zjedzeniu DXM, jak jestem w domu to zapuszczam jakaś muzę i zaczynam sprzątać, o wiele lepiej mi sie to robi i szybciej, w ogóle na drugi dzień po DXM robie najwięcej rzeczy. Zmywam, piorę, sprzątam, lubię tez pograć na konsoli, bądź przeważnie właśnie po dxm sprawdzam większość rzeczy na necie, tak to normalnie jakoś mi sie nie chce, co innego po DXM ;-) .
Lubię też się poruszać, pograć w nogę albo w kosza. Zacząłem tak samo robić zdjęcia, praktycznie wszystkiego, wychodzę z domu i zaczynam pstrykać.
Kilka rzeczy utrudnia wymienione wyżej czynności, na drugi dzień bardzo sie pocę, i przy wykonywaniu jakiegokolwiek zajęcia jestem prawie od razu mokry, muszę co chwile sie schładzać itp.
Niestety często też zmęczenie bierze u mnie gore i za długo nic nie porobię bo po kilku godzinach muszę iść spać, ale ogólnie nie jest najgorzej :-) .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeXem »
Oj pocenie sie na drugi dzień jest niezle wzmożone. A że biore czesto to ludzie mysla, ze to u mnie norma ;] No coż, to co mozna robic po dxm, zalezy od dawki. Ja juz kiedys nawet wsiadlam do pociagu i pojechalam sama przed siebie, to bylo przezycie %-D trzeba tylko zachowac jak najwieksza trzezwosc umyslu (taaaa a po dxm nie jest to latwe). Jutro sylwester, w cholere ludzi na miescie, fajerwerki, bede sie czuc jak na wojnie %-D
[color=#008080][b][i]Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.[/i][/b][/color]
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@Dexem - reprezentujesz płeć żeńską ? 8-(

Podczas tripa to ja ( w domu ) : słucham muzyki , oglądam filmy , serfuję po necie , rozmawiam na gg , ćwiczę fizycznie , rysuje , czytam cosik , wychodzę na długi spacer po okolicy . No masa zajęć w sumie jest, wszystko po DXM robi się inaczej także wariantów do wyboru, do koloru .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 73 / / 0
Nieprzeczytany post autor: polo »
jak to można tripować w łóżku, rozumiem czasem mozna ale nie nomstop ?? to chore > szkoda fazy marnować .....
ja to zarzucam deksa z kumplami i zwiedzamy nowy pikny świat <lol>
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
polo pisze:
jak to można tripować w łóżku, rozumiem czasem mozna ale nie nomstop ?? to chore > szkoda fazy marnować .....
ja to zarzucam deksa z kumplami i zwiedzamy nowy pikny świat <lol>
To chyba na dawkach na 2 plateau góra możesz se pozwiedziać. Przy dawkach rzędu 900 mg zwiedzanie świata nie jest opcją, chyba że "oczyma duszy swojej". Podpisuję się pod tripowaniem w łóżku (również wyścielona kołdrą wanna, bez wody jest fajną opcją, bo w łazience CIEMNO).
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mestoph »
nie jestem w stanie po dexie robic niczego co wymaga koncentracji (zakupy to na prawde szczyt moich mozliwosci...), nic tylko czilaut. jak jestem sam w domu to gasze swiatla, puszczam jakiegos liveseta, wlaczam wizualizacje i tanczac wyobrazam sobie ze jestem na mega koncercie. najczesciej jednak preferuje doznawac orgazmu mozgu spacerujac po okolicy i sluchajac wlasnej muzyki. autobusy ok, ale musze siedziec zaraz po prawej od kierowcy zeby widziec tylko trase, a nie ludzi wokol mnie; znacie to, mam wrazenie ze wszyscy wiedza ;-)
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2009 przez mestoph, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mestoph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
No to fajnie macieXD

Ja to po 450mg aco, albo 300mg tussi to chodzić nie mogę, nie dobrze mi i wcale to nie jest przyjemne. Po prostu leżę, słucham muzyki, i baniuję w głowie;D Oczywiście chodzi mi o fazę główną, bo wchodzenie jest nie lada świetne:) Można bawić, śmiać się, tańczyć i robić wszystko z niezwykłą radością i entuzjazmem.
  • 80 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AstralBlade »
Podziwiam was.Ja po Aco bałbym się wyjść na miasto.Jak wchodzi mi główna faza to nie jestem w stanie chodzić.Moim największym osiągnięciem na Dxm było oglądanie Tv z matką i bratem w jednym pokoju.Gdy wychodziłem z niego to modliłem się w duchu żeby matka się nie skminiła.Macie takie coś że strasznie sztywno chodzi się wam po Aco?Tak jakby mięśnie zesztywniały.
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
AstralBlade pisze:
Podziwiam was.Ja po Aco bałbym się wyjść na miasto.Jak wchodzi mi główna faza to nie jestem w stanie chodzić.Moim największym osiągnięciem na Dxm było oglądanie Tv z matką i bratem w jednym pokoju.Gdy wychodziłem z niego to modliłem się w duchu żeby matka się nie skminiła.Macie takie coś że strasznie sztywno chodzi się wam po Aco?Tak jakby mięśnie zesztywniały.
wszystkim sie tak chodzi:P
w "slangu" mówimy na to robowalking ;)
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Dokładnie, w dodatku jak przynajmniej jak zwracam na to uwagę i staram się iść normalnie to jest jeszcze gorzej ;-) .
W ogóle po stylu chodzenia idzie od razu z daleka poznać że ktoś na fazie jest.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.