Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
fraktal pisze: Jak u Was z zajęciaim z zycia podczas tripa?
Mi np. na dxm o wiele łatwiej wziąć się do zmywania, odkurzania itp. :-)
Uważam to za zaletę.
Jakie czynnośći lubicie robić na dxm ? Co deks wam ułatwia, lub co utrudnia?
Może macie jakieś nowe zainteresowania poprzez dex'a?
Lubię też się poruszać, pograć w nogę albo w kosza. Zacząłem tak samo robić zdjęcia, praktycznie wszystkiego, wychodzę z domu i zaczynam pstrykać.
Kilka rzeczy utrudnia wymienione wyżej czynności, na drugi dzień bardzo sie pocę, i przy wykonywaniu jakiegokolwiek zajęcia jestem prawie od razu mokry, muszę co chwile sie schładzać itp.
Niestety często też zmęczenie bierze u mnie gore i za długo nic nie porobię bo po kilku godzinach muszę iść spać, ale ogólnie nie jest najgorzej :-) .
Podczas tripa to ja ( w domu ) : słucham muzyki , oglądam filmy , serfuję po necie , rozmawiam na gg , ćwiczę fizycznie , rysuje , czytam cosik , wychodzę na długi spacer po okolicy . No masa zajęć w sumie jest, wszystko po DXM robi się inaczej także wariantów do wyboru, do koloru .
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ja to zarzucam deksa z kumplami i zwiedzamy nowy pikny świat <lol>
polo pisze: jak to można tripować w łóżku, rozumiem czasem mozna ale nie nomstop ?? to chore > szkoda fazy marnować .....
ja to zarzucam deksa z kumplami i zwiedzamy nowy pikny świat <lol>
Ja to po 450mg aco, albo 300mg tussi to chodzić nie mogę, nie dobrze mi i wcale to nie jest przyjemne. Po prostu leżę, słucham muzyki, i baniuję w głowie;D Oczywiście chodzi mi o fazę główną, bo wchodzenie jest nie lada świetne:) Można bawić, śmiać się, tańczyć i robić wszystko z niezwykłą radością i entuzjazmem.
AstralBlade pisze: Podziwiam was.Ja po Aco bałbym się wyjść na miasto.Jak wchodzi mi główna faza to nie jestem w stanie chodzić.Moim największym osiągnięciem na Dxm było oglądanie Tv z matką i bratem w jednym pokoju.Gdy wychodziłem z niego to modliłem się w duchu żeby matka się nie skminiła.Macie takie coś że strasznie sztywno chodzi się wam po Aco?Tak jakby mięśnie zesztywniały.
w "slangu" mówimy na to robowalking ;)
W ogóle po stylu chodzenia idzie od razu z daleka poznać że ktoś na fazie jest.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.