Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 803 / 40 / 0
Z wczoraj na dziś 26mg/kg.
Noc wcześniej podobnie.
Teraz lekkie rozjaśnienie niektórych kolorów i wyśmienity humor.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 803 / 40 / 0
@Felek no schodzę do mniejszych dawek w codziennym użyciu, dziś np. połowa tego a i tak było fajnie
takie rzeczy tylko na urlopie %-D
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 484 / / 0
to dobrzee;)
trzeba pamiętać o tym, że dragi to nie wyścigi... ja trochę to olewałem i kosztowałem tylko nowych przeżyć, i co mi to dało?
0 ćpania teraz, trzustka ko.
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 210 / 12 / 0
dr...k pisze:
Z wczoraj na dziś 26mg/kg.
Noc wcześniej podobnie.
Teraz lekkie rozjaśnienie niektórych kolorów i wyśmienity humor.
zacznij troche uważać, podobno śmiertelna dawka deksa oscyluje mniej więcej w tych granicach. Zjadles to wszystko na raz?
ja mimo postępującej tolerancji nie przekroczyłam nigdy 22mg/kmc (600+600)
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 3248 / 3 / 0
30mg/kg to jest taka granica, której nie wolno przekroczyć. Po niej już albo mamy hospitalizację, albo cmentarz. Uważajta lepiej z tą dawką.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 8 / 0
Każdy mówi co innego, bo każdy MA inaczej i tyle. W tym temacie są wpisy ludzi którzy podchodzili z dawkami pod 40mg/kg(największa chyba 36) i co? I nic. Czytałem o gościu, który przekroczył 50 i ma się dobrze.
  • 1587 / 11 / 0
A moje największa dawka to 11 mg/kg :gun:
  • 499 / 2 / 0
amaterasu oczywiście istnieją takie przypadki ale czy ty chciałbyś ryzykować zażycie 50mg/kg deksa i spróbować czy jednak te śmiertelne <30mg/kg to tylko bujda?
  • 578 / 8 / 0
Nie, bo już nie jem deksa ;-)
Każdy powinien czuć, ile może.
  • 803 / 40 / 0
@Floss właśnie taki zonk, że od zawsze miałem wysoką tolerancję na DXM
to było już 100 razy ale powtórzę: jest to kwestia indywidualna dlatego nic już nikomu nie polecam (kiedyś nieźle powykręcałem znajomych serwując im na pierwszy raz odpowiednio 1 i 0,5 mojej porcji, która wtedy moja wynosiła 900mg) dla mnie np. dawkowanie z faq, albo te całe "plateau" w ogóle się nie sprawdzają, najlepiej bazować na własnym doświadczeniu, a że czasem można sobie kuku zrobić - no cóż, w ten sposób się człowiek uczy - ja osobiście nigdy nie przedawkowałem deksa %-D

@Crytek nie ma dawki śmiertelnej w odniesieniu do ogółu (wartości takie tworzy się z jakiegoś dziwacznego uśrednienia/spekulacji i jedyne zastosowanie jakie dla nich widzę jest takie, aby aby użytkownik poznawszy je nie zabił się przy pierwszej próbie z daną substancją) - to tak jak z gościem, który przekroczył "śmiertelne" stężenie alkoholu we krwi dwukrotnie i przeżył

@brutal są takie dawki DXM, które pozwalają nie tyle wznieść się na orbitę, co opuścić pole grawitacyjne tej planety
myślę, że uczestnik takiej podróży nie miałby zamiaru wracać

poza tym wracam do wyższych dawek 900mg ostatnio praktycznie wcale nie porobiło i musiałem dorzucać (może to kwestia s&AMP;s - nie mam możliwości ćpania w mieszkaniu) :/
myślę, że 1350mg na raz to moje optimum (~21mg/kg), choć naprawdę dobrze czuję się ok. 1650mg (~25 mg/kg) osobisty rekord wynosi prawie 28 mg/kg
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2011 przez qtacz, łącznie zmieniany 4 razy.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.