Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 107 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zedpan »
a ja sie wypowiem nt. syropku. Piłem go 2 razy raz sam syrop drugi raz syrop +20 tabletek. Powiem wam że efekt był o wiele lepszy przy tych 600 niż jak łykam same tabletki. Nie wiem jak to możliwe...

ps. Tak wiem, jestem pojebany
  • 2235 / 5 / 0
Nie wiem jaka jest tam zawartość w tym syropku (150? 300?), ale to jest możliwe, moim zdaniem im szybszy/potężniejszy załadunek tym lepszy trip. A syrop, jak to syrop, szybciej wchłonie się od tablet, więc i stężenie większe. Że nigdy większych problemów żołądkowych nie miałem, to te 30/45 tabletek zawsze lądowały u mnie w 15/30minut i wejście było zawsze jak lubie - mocne z nienacka. Nie rozumiem ja tego całego łykania 3 tabletek co 3 minuty i takich tam.
-end offtop-
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
kurde, gówno daje łykanie raz na jakiś czas.
A syropu nie próbowałem. Matko mi by to przez gardło nigdy nie przeszło, ja już mam traume jak mam jakikolwiek brać,by się podleczać, a my tu mówimy o ilościach na tripa.

Jak mi sie zjebią kanały do końca i w całym mieście zabraknie tabsów i innego gówna, nie wezme syropu.
Sram po nim na rzadko.
  • 107 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zedpan »
dokładnie 300 mg
na 5 ml jest 15 mg dxm i 50 mg dekspantenolu , nie wiem co to jest to drugie :P
  • 1 / / 0
ROBITUSSIN PANOWIE I PANIE, NAJLEPSZA OPCJA! :D
  • 311 / 4 / 0
raz tylko jebłem, bo tabletek nie było, na exa jest troche hujowy posmak. Ale w porownaniu tego do metkata to XD
  • 242 / / 0
Hm... napewno syropek szybciej wejdzie, ciekawy jaki smak ma w odróznieniu od tablet (racja ma działać nie smakowac), ogółem to syropek troche droższy od tabsów ale tu chodzi o działanie.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
Każdy syrop będzie lepszy od benzydaminy. Chociaż fakt, mało opłacalny, w dozie za 300mg w syropie trzeba chyba 7zł zapłacić, za 450mg w tabsach niecałe 5zł, czy jakoś tak.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2637 / 37 / 0
Syrop nie jest zbyt ciekawy w smaku,czuc ten specyficzny posmak DXM'u :kotz: Dropsy lepsze,uwierzcie :-p
  • 242 / / 0
ShadySharky skoro tak mówisz, ale i tak nie chce mi się przepłacać za syropek żeby tylko szybciej wszedł. Fajne jest to oczekiwanie aż jebnie.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).