Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Nie ma co dramatyzować z tą aplikacją . Na wszystkie razy, może ze 20-30% było z mdłościami . W sumie to wymiotowałem tylko 5 razy ( pamiętam ) . Kwestia żołądka IMO ;] Może jestem dziwny, ale lubię zarzucać DXM na średnio-pełny żołądek, popić dużą ilością wody gazowanej, piwa lub soczku owocowego ( pomidorowy też może być ) . Tabletki zarzucam bardzo różnie . Jednak wydaje mi się, że przy trybie 10/5min, jest lepsza faza . Lubię też sobie coś zjeść w 15minut po zarzuceniu . Testowałem już kanapki, zupki wszelakie ( pomidorową, ogórkową, jarzynową ), owoce, warzywa . Dochodzę w związku z tym do wniosku, że nie wpływa to na mdłości . Jednak, przestrzegam przed popijaniem DXM'u czymś bardzo zimnym .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 734 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Scierwiaz »
a ja przyzwyczailem sie juz wogole do malych bialych kuleczek i lykam je coraz czesciej na raz bez przepoi bo nie zawsze jest, a cisnienie czasami jest za duze i nie ma czasu o tym myslec. Wiec 30 czy wiecej (zalezy czy paczke jem czy wiecej)na raz bez przepoi zdaza sie coraz czesciej.
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kild »
A ja mam taką metode. Odchylam język do góry po czym wrzucam 10 pod jezyk biore lyka i calosc wplukuje do gardla. Trzeba troche pocwiczyc ale to najlepsza metoda zeby nie czuc smaku.
Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go !
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Seir »
przecież pod język jak wrzucisz to też smak poczujesz, będzie nawet gorzej... najlepiej jest wrzucić tabletki tak aby właśnie wszystkie były na języku i żadna z niego niespadła... potem odpowiednio popić aby żadna się nie zablokowała w gardle ani nie utknęła z boku języka lub w okolicy policzka...
na rękę, do ust, popić tą garść solidnymi łykami ale tak aby nie złapać powietrza... wypłukać usta wodą... chodzi głownie o to aby zrobić to tak by tabletki się nie zaczęły nawet rozpuszczać i nie dotknęły śliny, a właśnie z boku i pod językiem jest jej najwięcej...
ale i tak będziesz mieć mdłości bo takie już to już gówienko jest... może nie puścisz bełta od razu w ten sposób...
http://www.youtube.com/watch?v=nT81H8B6gzU
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kild »
Seir : Jakbys nie wiedzial pod językiem nie ma receptorow smakowych (czy jak one sie nazywaly). Smak powstaje na języku i w nosie .

Zauwazylem ze jak jem po 10 i zagryzam czyms po kazdej serii to dluzej sie laduje ale nie ma mdlosci. Aco jedzone na pusty albo malo wypelniony u mnie zawsze powoduje rigoletto XD. Moze dlatego ze zawsze lykam 60 + sztuk.
Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go !
  • 15 / / 0
ja wole poczuć smak tego przez chwilę na samym środku języka niż sprawić sobie gorzką ślinę itd gdy aco dotknie moje ślinianki i boki języka.... aż mnie ciary przechodzą na myśl... poza tym kiepsko wyobrażam sobie jak by mi wyszło połknięcie 30 tabletek gdy były by wsypane pod język i się nim blokowały itp...
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Jak się człowiek przyzwyczai to 60 tabletek naraz połknięte problemu nie robi , ja zawsze popijam coca-colą...:)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
o bleeee, Deixem jestes prze chuu-jem! ja po 20 tabsach zapitych colą strasznie straaasznie rzygałem. max to 15 mogę naraz zjeść. i to też ciężko niekiedy przechodzi.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 15 / / 0
hehe, tego się zdecydowanie nie popija niczym z gazowanym...
  • 331 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nirvana »
Właśnie warto popijać gazowanymi napojami.
W tym miejscu powinienem przytoczyć Ci jak to wpływa na przemianę dxm'u w dxo, ale że nie pamiętam na czym to polega to po prostu powiem że wpływa dla nas korzystniej.
Chyba że miałeś na myśli że zbyt długie przytrzymanie coli i tabletek w ustach grozi pianą a'la ta kodeinowa i paskudnym gorzkim smakiem to zwracam honor. Jednak z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że szybkie zapicie tabletek colą czy piwem niweluje smak jaki powstał.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).