Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnc »
Wzięłam je w sporym odstępie czasu, coś jakby samo wzięcie tej dawki trwało zbyt długo i zwyczajnie czułam się jak nawalona, ot co, bez żadnym typowych dexowych efektów na tej dawce

A to o czym mówicie, ten wielki mrok ;] to jakie uczucie? Mam na myśli czy straszne czy nic specjalnego......
Uwaga! Użytkownik Mnc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Jak dla mnie te zaćmienie jest typowo neutralne. Ani mnie to nie przeraża, nie zachwyca, ani nie przeszkadza takie to jakieś ni w dupe ni w oko :-p
Ale jakoś czuje sie jednak lepiej gdy to sie nie robi ;]
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Desu pisze:
Z innych trwałych skutków ubocznych to "zmiana postrzegania świata w ciemności". Trudno to opisać - ciemność nie jest już taka sama. Często w półmroku, przed snem gdy patrzę na np. szafę - to jej kanty wydają się poruszać.
O, to to! Takie delikatne oevy w ciemnościach.
Desu pisze:
Czasami jeżeli naprawdę się skupię to całą wizję zasnuwa mrok (o Wielkie Arkana jak to brzmi) i nie widzę nic. Kompletnie. Nawet przedmiotów oddalonych ode mnie na około 3 m.
To mnie nie spotkało.
Zedpan pisze:
hee. ja lubię te niby CEVy (...) Więc sądze że to wszystko nie zależy od dawki , tylko częstotliwości ]

Ni chuja, ja zażywam dwa razy do roku przez ostatnie kilka lat i nie ustępują.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 2762 / 34 / 0
Wcześniej o tym nie napisałem, ale jest jeszcze jeden dość ciekawy efekt uboczny, zauważalny - przynajmniej w moim przypadku - dopiero powyżej dwóch tygodni od odstawienia dxm.

Mega długie, złożone, realistyczne sny, które doskonale się zapamiętuje i ciągle ma się wrażenie, że za nimi kryje się coś ważnego i wystarczy je 'rozszyfrować'. Często są świadome, a jak nie w pełni, to tak jakby świadome tylko w połowie.

Pierwsza noc po mocnym tripie, to zawsze kamienny sen i zero zapamiętywania, ale już druga była u mnie zawsze 100% pewnością, że wiele ciekawego się wydarzy. Często powtarzał się w tych snach motyw końca świata, walki ze złem i ucieczki przed ogromnymi istotami (coś w stylu bossów z Shadow of the Colossus na PS2). Jednak to tylko podczas drugiej nocy. Kolejne były raczej zwykłe, z praktycznie zerowym zapamiętywaniem, ale mniej więcej od trzeciego tygodnia abstynencji ZAWSZE zaczyna się u mnie to samo, a dzisiaj przekroczyło to chyba wszelkie granice...

A to pewnie dopiero początek. Aż sam się trochę obawiam kolejnej nocy... %-D

Dodam też znaczną nadaktywność czakry korony i trzeciego oka względem tych położonych niżej. No, ale to akurat wypracowałem na tripach na własne życzenie. ;]
  • 3 / / 0
W moim przypadku po DXM nie ma nawet żadnej fazy. Ja po prostu się aktywuje alergicznie i zatruwam jednocześnie.
-chęć wymiotowania
-potworny swąd twarzy
-nieregularna opuchlizna części twarzy
-zaburzenia równowagi
-zaburzenia percepcji.

Znając inne dobre substancje aktywne, napewno nie tkne dexa ani razu więcej. Tania drag-trutka dla poszukujących wrażeń gimnazjalistów. Tyle ode mnie.

Pozdrówka
Messerschmidt
  • 2762 / 34 / 0
Pfff... Nie poznałeś jeszcze jego właściwego działania, ale od razu skreślasz substancję, bo inne ćpuny już wbiły ci do głowy przekonanie, że to jest zabawka dla kinderów. Twój wybór - jedni wolą dxm, inni robią za testerów funshopowych wynalazków.

Aviomarin+Zyrtec+konkretna tripowa dawka+noc+wygodne łóżko+dobre słuchawki+różnorodna muzyka+ciągle zamknięte oczy+brak ruchu i musi być zajebiście.

Ale nie będę namawiał cię do taniej drag-trutki, skoro wolisz przepłacać i poszukiwać wrażeń w chuj wie co zawierających smartszopowych pigułach. I kto tu mentalnie jest na poziomie gimnazjum?

PS. mam 23 lata, jogurt ma chyba tyle samo, majed ma 27, a Kazik pewnie jeszcze więcej. Z tych starszych pamiętam jeszcze Nagniota i d*m. Straszne z nas kinderćpuny. ;(
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Dlaczego jak na kogoś DXM źle ciała to odrazu jest mianowany słowami typu " tania drag-trutka dla poszukujących wrażeń gimnazjalistów"?

A jestem pewien, że gdyby został u nas zdelegalizowany, dostać by można go było tylko na zagranicznych stronach z RC powiedzmy za 10-15$ za gram i wtedy komuś by sie nie spodobał gadka była by zupełnie inna... Np.
coś w stylu "To nie jest drag dla mnie... Może inny dysocjant będzie lepszy".
A tu to odrazu tak brutalnie hehe.

Meserszmit myśle że jakbyś spróbował tak z 20-30mg cetyryzyny (Amertil,Zyrtec) + 1 aviomarin i na wejściu pare buszków zielska to zniwelował byś wszystkie te skutki i dopiero wtedy poczuł prawdziwego tripa.
Ale czy zdecydujesz sie na powtórke to już Twa decyzja :-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Skutki uboczne? Nie bezposrednio po, ale jakis tydzien - dwa. Potok kosmicznych mysli, lekkie uczucie alienacji, o gasnacych latarniach nie wspominam ;-) , oevy, szumy - jak najbardziej..
Tato! Otworz drzwi do cholery!
  • 2310 / 11 / 0
... ale macie rozkmine na temat mętuff w ciele szklistym i róznego rodzaju " zmiań wizualnych postrzegania " . Kropki w ciemności, piksele, zamazana wizja . " Coś się poruszyło " w kącie oka ( o mamo ) . Męty mam od 5ciu lat i nie zwracam na nie uwagi na resztę pierdółek też . Ogólnie to mój wzrok jest silnie apgrejdowany dzięki ćpaniu . Powinienem ( niby ) nosic okulary a tego nie robię i daję radę . Mam dość duża wadę minusową wzroku ( jkaies 2- 2,5) . Będzie już ze 7miesięcy jak nie noszę bryli . Dzięki temu pojmuję/widze świat inaczej . Ma wyraz bardziej symboliczny . Zwracam uwagę na kształty i kolory - nie na szczegóły . Dla mnie bomba bo mam dzieki temu o wiele lepszą orientację w terenie a z drugiej strny mój mózg ne chłonie masy niepotrzebnych bodźców typu : teksty reklam, ogłoszenia, fajna bluzka, zjebana spódniczka itp. AQ propo tych pierdółek cevowatych - nie podniecajcie się bo to wielkie zero i normalka, która z czasem (* biegiem ćpania ) przerodzi sie w schizofrenię :gun:
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ghella »
mi po większych dawkach zawsze wyskakuje czerwona piegopodobna wysypka ;O
Third night in flight, my body says no, but my mind says go! GO! GO! GO!
Moonshine delirium, what is that lurking behind curtain?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).