Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 131 / / 0
@skyway
Gdzie ty to brałeś? Na mieście? Wyszedłeś z zakupem z apteki i od razu przystąpiłeś do konsumpcji? I łaziłeś po mieście czekając aż ci się załaduje?
Aż żałuję, że cię jakiś tir nie potrącił albo żul nie przeleciał. Brzmi chujowo, serio.
  • 31 / 1 / 0
Mój pierwszy raz z tym shitem był taki że zapominałem oddychać, pociłem się, czułem strasznie podwyższone cisnienie i się zrzygałem. Siemanko dla tej substancji. Nie dla mnie
  • 428 / 4 / 0
Zapewne ten pierwszy raz był bez testu na nadwrażliwość? Jeśli tak, to za głupotę się płaci.
pamparampam
  • 2 / / 0
twardywzwod pisze:
@skyway
Gdzie ty to brałeś? Na mieście? Wyszedłeś z zakupem z apteki i od razu przystąpiłeś do konsumpcji? I łaziłeś po mieście czekając aż ci się załaduje?
Aż żałuję, że cię jakiś tir nie potrącił albo żul nie przeleciał. Brzmi chujowo, serio.

na chacie u kumpla później mnie odwozili do domu i mialem problem wyjść z auta a co dopiero wejść na 2 piętro
Uwaga! Użytkownik skyway nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / / 0
Co za kumpel, że najpierw na chacie daje Ci jakieś gówno, a potem na peaku odwozi do domu...
Zmień znajomych, serio!
  • 144 / / 0
twardywzwod pisze:
Co za kumpel, że najpierw na chacie daje Ci jakieś gówno, a potem na peaku odwozi do domu...
Zmień znajomych, serio!
Pisał że sam kupywał, sam chciał brać, powinien wiedzieć czego może sie spodziewać. I nie byłbym pewien że był na peaku, ja jak zaczynałem jeszcze po kilku godzinach od peaka ledwo sie na nogach trzymałem.
  • 131 / / 0
Czekaj, Xantro, będziesz się teraz czepiał się moich słów? Złapać mnie za jedyny nierówny szew?
Myślisz, że wsztystko co ludzie piszą, ma charakter jedynie dosłowny? Bo na to, z twojego postu, wynika.
Negujesz, że zachowanie jego znajomego było nieodpowiednie i nieodpowiedzialne?
Jeśli nie, to co chciałeś sobie, czy innym, udowodnić swoją wypowiedzią?
  • 11 / / 0
Swój pierwszy raz przezylem tyidzien temu. 450mg po wykonanej tydzien wczesniej probie. Faza przepiekna, cevy slabo wyrazne, ale bardzo przyjemne, muzyka prowadzila mnie przez nieznane za reke jak mama gdy mialem kilka lat :) Wczoraj postanowilem ponowic faze ta sama iloscia tejze substancji. Jedyna roznica to zmiana muzyki, a mianowicie z electro na dubstep / dnb. Trip zupelnie inny, brak cevow, za to zglebianie swoich najmroczniejszych i najbardziej skrytych czesci podswiadomosci. A ten kawalek : http://www.youtube.com/watch?v=5Dg782tE9jQ wyniosl mnie pod niebiosa poznania :)
Nastepny raz znowu electro, cevy by sie przydaly.
Swoja droga ciekawa substancja, zaznajomie sie z nia chyba dluzej :)
  • 2641 / 39 / 0
Chemiczny Chlopiec pisze:
@ragnarock

chlopie chyba tak jak ja doszedles do wniosku ze gra niewarta swieczki, generalnie chuj ze jest to tanie ale (przynajmniej moich) oczekiwan nie spelnia. niby ludzie schizy lapia itp. ale to juz zalezy od wkrety i stopnia przecpania ;d za ta cene - 5,cos - moge miec dwie lufki kosmicznego towaru i czuc sie po prostu dobrze. . zamiast orac banie lekiem na kaszel hehe, zostawiam ten narkotyk dla gimnazjalistow, pozdro
Gorsze fazy i rycie bani mam po waszym tym "kosmicznym towarze z lufki" niz po dxm. :rolleyes:
  • 59 / / 0
Nie można mówić, że jedno ryje banię mniej, a drugie bardziej, to zależy od konkretnego użytkownika, ale tu się zgodzę z Tobą, w moim przypadku było podobnie.
"Bądźmy dla siebie dobrzy, a świat będzie lepszy"
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.