Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Wymienie w punktach jak dla mnie najlepszy sposób:

- Łykamy 150-225mg na pusty żołądek...

- Po godzince do półtora bierzemy docelową dawke popijając piwem/pepsi/red bullem generalnie czymś mocno gazowanym...

- Zaraz po aplikacji jemy delikatny posiłek czy przekąske. Może być na ciepło, ale nie musi...

- Następnie jakieś ćwiczenia typu pompki, przysiady, podtargi. Tylko nie za ostro. Wystarczy pare minut...

- Po tym gorąca, kąpiel i papieros/tabaka...

Po wypaleniu fajki minie mniej-więcej 30min i powinno już wchodzić, a dodatkowo mocniej niż zwykle ;-)

Aha zapomniałem dodać, że po przyjęciu pierwszej małej seri można walnąc 50'ke czy setke vodki co powinno także pomóc i wzmocnić działanie późniejszej dawki...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Prawie wszystko co wymieniłeś jest dosyć ryzykowne, no może oprócz punktu pierwszego, reszta może spowodować nieprzyjemne wymioty.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Ja ich raczej nie miewam...
Ale zawsze można zabezpieczyć sie w avio i troche trawki jak zacznie mulić.

I ta mniejsza dawka przed główną powinna pomóc to zniwelować.

Trzeba sobie samemu własną strategie opracować ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Qlimax 89 pisze:
Trzeba sobie samemu własną strategie opracować ;-)
Tak, tutaj się z Tobą zgodzę, jednak zobaczysz po dłuższym czasie, jak będzie Cię skręcać na sam widok tych tabletek, wtedy już nie ma ratunku na to żeby jakoś powstrzymać się od puszczenia deksowego bełta, wcześniej czy później czeka to każdego kto zażywa deksa dłuższy czas.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 4 / 0
Qlimax 89 pisze:

- Następnie jakieś ćwiczenia typu pompki, przysiady, podtargi. Tylko nie za ostro. Wystarczy pare minut...

Zwróćcie uwage na słowo PODTARGI. Bhahahha masakra koles jesteś. Ja wiem, że teraz tak sie nawija ale Podtargiwali sie kryminaliści w pierdlu bo podciągać się nie wolno było mówić.
Wiec jak to się mówi "Trzaśnij Gierze bardaszany i skrańcuj bajerę więzienną na wolce."

Pozdro.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 195 / 4 / 0
Jak dla mnie to czcze gadanie o tym żeby coś zjeść przed fazą czy ile to wziąć i w jakich dawkach w kontekście szybszego załadowania się deksa :-) to raczej błędne myślenie.Wszystko zależy od naszego nastawienia psychicznego przed i w trakcie aplikacji DXM... ;-) pozatym czynniki zewnętrzne,tj. miejsce,ludzie wpływają na to nasze nastawienie.To taka moja opinia wzięta z autopsji :-D
  • 1474 / 15 / 0
Piotrunio już tak mam... Widok tabletek odrzuca mnie potwornie tak samo chwile po połknięciu jestem na krawędzi puszczenia pawia.

Ale to leży w psychice, a nie w substancji jak nudności podczas ładowania które jeszcze można ograniczyć...

Nagniocie przywykłem do nazywania tak podciągnięć, bo cały czas gdy mowa o tym ćwiczeniu słysze 'podtargi'.

A że wzięło sie to z puchy to nie wiedziałem...
  • 459 / 3 / 0
Qlimax 89 pisze:
Piotrunio już tak mam... Widok tabletek odrzuca mnie potwornie tak samo chwile po połknięciu jestem na krawędzi puszczenia pawia.
I uwierz mi że tak już Ci zostanie na bardzo długi okres czasu, bo mnie do tej pory na samą myśl o tych malutkich, białych tabletkach skręca. Kwestia psychiki, tak jak napisałeś.
  • 9 / / 0
Mi zawsze się ładuje ok.godzinkę do pierwszych efektów i nigdy nie próbowałem tego przyspieszyć.Zapijam zawsze woda w temp. pokojowej, niegazowana. A jakbym miał spróbować czymś przyspieszyć to pewnie bym wybrał tigera albo coś w tym stylu i tabake bo nie pale :).
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wilquuu »
na przyśpieszenie najlepsze piwo ;) ale również szybki numerek pomaga świetnie. Przy opcji pierwszej jednak radze uważać, bo nie tylko przyśpiesza, ale także wzmacnia działanie dexa.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2010 przez wilquuu, łącznie zmieniany 1 raz.
Per Aspera Ad Astra
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).