Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
62. Podanie dożylne DXM.

Stanowczo odradzam! Oto jak opisałem to doświadczenie.
„Stuknąłem DXM dożylnie. Cóż mogę o tym powiedzieć? W większości tak jak przewidywałem, metoda ta jest nie ergonomiczna. Kupę czasu w bawienie się w oczyszczanie, kolejnym problemem jest słaba rozpuszczalność w wodzie (~ w 5ml - 200mg DXM). Następnie można powiedzieć, ze "żyły nie lubią DXM", 5 razy Mi się zapadła, a w miejscu podania pojawia się bąbel jakby ugryzł Cię komar wielkości tel. komórkowego. No i co najgorsze, dawanie w kanał jest strasznie nieprzyjemne, uczucie palenia pojawiające się w miejscu wstrzyknięcia, płynące z krwią i koncentrujące się w sercu. Następnie pojawia się osłabienie, mdłości, zamroczenie, aż człowiek spowalnia wstrzykiwanie z leku przed utrata przytomności. Efekty jakie czułem to lekkie 1 plateau, i co dziwne silne uczucie nudności, czas działania krotki.
Ogólnie nie polecam. Jak dla Mnie miało to wartość naukowa, np. miedzy innymi mogę rozwiać kolejny mit "ze to odczyn zasadowy w żołądku powoduje nudności", ponieważ po pierwsze DXM-Br ma pH ~5,7 (wiec kwaśne), a po drugie po podaniu dożylnym tez mdli.”.

z FAQ inmdy
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 1951 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
z dawanie deksa po kablach jest ja z kodą po kablach - reakcja histaminowa
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Jak komuś nie szkoda mózgu(liza Olney'a) to może dawać IV. Ale to juz trzeba byc prawdziwym desperatem ;]
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ale po jaki Chuj?
Czy to jakaś kurewsko droga substancja, że trzeba oszczędzać na ilości wprowadzonej do organizmu?
I tak najlepiej i najbezpieczniej działa podany do ustnie...
Boże ludziska :nuts:
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 1
Nieprzeczytany post autor: HelloWorld »
Ktos kiedys rzucil tekstem ze jesli sie na czyms skupisz to wchodzi naprawde szybko..
Probowalem.. Probowalem.. na roznych mniej lub bardziej dziwnych rzeczach, lecz nie bylo skutku.
Kiedys zajebalem 900mg i pomyslalem ze skrece sobie lolka.. wszystko elegancko, sypie palonto do bletki i juz czuje swoja skore w zupelnie inny sposob, jakos skrecilem. Weszlo w okolo 10-15 minut, lecz przez tak krotki czas ladunku byl jeden minus.. W momencie wejscia zdarzylem dojsc do kibla i jebnac belta oO ale pozniej juz pieknie %-D
Glowy nie dam ze bylo to spowodowane akurat tym. Tak jednak przypuszczam.
Moge dodac ze moj towarzysz byl bardzo zawiedziony tym ze on musi czekac..
  • 1053 / 75 / 0
Nieprzeczytany post autor: zioloziolo »
hm, ja kiedys zauwazylem ze lepiej niz 'na pusty zaladek' dziala DXM wrzucone powiedzmy 2 godziny po posilku typu obiad (przy czym ja mam b. szybka przemiane materii). klepalo szybciej i jakby mocniej. najwieksze czapisko zycia mialem zarzucajac 3 godziny po obiedzie polaczonym z konsumpcja mj.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
po ostatnim tripie stanowczo potwierdzam : grejpfrut przyspiesza i to ostro . ;-)
od jutra rzucam
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Pierdolenie.Tak naprawdę deks robi to co chce i jak chce, i zasada ta tyczy się również czasu wchodzenia.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Ja ostatnio brałem na pusty żołądek i po 20min od wzięcia pierwszej dawki juz zaczeło mi się wkręcać. Nawet nie zdązyłem zarzucić wszystkich kaszlaków.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madmike88 »
Hehehe. Wczoraj mialem podobnie jak ty chemik. Zarzuciłem 450 tylko ze tak na, mniej lub wiecej, w polowie pelny zoladek i faza zaladowala mi sie w ekspresowym tempie 30 minut :) Takze podpisuje sie pod tym co wszyscy pisza, pisali : deks potrafi zaskoczyc :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.