DXM - Oglądanie filmów
Moderator: Dysocjanty
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Narkotyki w produkcjach filmowych. Jak się je robi?
Na pewno nie raz widzieliście sceny z wykorzystaniem narkotyków w filmach. Bez względu na to, czy to marihuana, kokaina czy metamfetamina – zawsze (miejmy nadzieję) są one wytworem speców od efektów.Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
wikingowie jak ktoś pisal wyżej pasowały mi po DXM bardzo
miło jeszcze zerkało mi się na Blade'a wiecznego łowcę
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Film - Who Am I, musiałem się nieźle skupić żeby zrozumieć sens filmu i ku mojemu ździwieniu nie było to zbyt trudne a wrażenia nie zapomniane. Być może zasługa dużego ekranu, klimatu i każdy film byłby niezapomniany.
W najbliższym czasie spróbuje obejrzeć w/w propozycje bo ciekawego zajęcia na niższych plateau nie umiem sobie znaleźć
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie używka do oglądania filmów :) Lepiej zagłębić się na wyższych plateau niż męczyć się na niższych i próbować coś z nich wycisnąć.
300mg to dla mnie też taka kijowa dawka :) Kilka razy brałem, jednak o wiele lepiej wbić na wyższe plateau. Z początku niby fajnie, ale później staje się to nużące i meczące dla organizmu. Szczególnie jak się po takiej dawce próbuje skupić na oglądaniu jakiegoś filmu.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
To jest rzeczywiste, co uznasz za rzeczywiste.
Na czacie siedzi 1962 uczestników Wejdź na czata