Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galacticos »
No chyba trochę kiepski ten pomysł z wódka :/ Z wódką nigdy nie mieszałem, ale natomiast lubię wypić piwko do Dexa.Uwielbiam mix dxm+mj, potrafi całkiem niezłe wystrzelić.
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Fajnie, że jeszcze pamiętacie tatę Nagniota. Aviomarin i będzie git. Z własnych przemyśleń to jedzcie dużo migdałów po aco to neutralizuje negatywne skutki, podobno.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
450 mg DXM + ~2,6ml GBL = totalne rozjebanie, czułem się jak przećpane warzywo - leżałem na łóżku z uśmieszkiem dziecka z porażeniem mózgowym na ustach, muzyka dudni w słuchawkach, a w głowie jakby przez mgłę wyłania się myśl 'ale o so chozi?'

oczywiście zdolności motoryczne mocno zaniżone, odczuwałem taki lekko zubożały błogostan (co nie znaczy, że był zły). Dodam, że na sucho 3ml GBL robi mnie średnio. DXM jadłem drugi raz i to 450mg zadziałało raczej słabo.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2009 przez Jedi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SLATER »
Ja tak trochę nie na temat.
Wkurwia mnie podejście ludzi z hyperreala do inhalantów.

Na takim forum nie powinno być sterotypów.

Jak już mówiłem wcześniej, inhalanty są szkodliwe, ale niektóre dają naprawdę dobre efekty.
Ja osobiście butaprenu nie polecam.
Jedynie butan :-p Czysty butan.

Druga rzecz która mnie wkurwia, to podejście że Salvia jest wszechpotężna i nic jej niedorówna.

Gdyby ktoś się zainteresował inhalantami(Nie wszystkimi) Nie ze strony kinderćpunskiej tylko poważnie by podszedł do tematu, zobaczył by że to nie prawda.

Mam nadzieje że ktoś kto zna inhalanty nie tylko z wikipedii przyzna mi rację.
Pamiętajcie nie wszyscy użytkownicy inhalantów użytkownicy to tępi debile.
Raz na jakiś czas można sobie przykirać.
Kocham Wszystkie Substancje Psychoaktywne.

[H]
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szczur333 »
A co powiecie gdyby tak DXM + GBL
tzn. gbl byc moze bede mial w ciagu 2 miesiecy wiem ze sam mix dex'a z gbl'em jest(niebezpieczny?) tylko chodzi mi o to ze jak sie juz czuje ze jest juz "po tripie" to walnac z 1 ml

PS:cos czuje ze narobilem duzo bledow ale juz nie widze na oczy jak cos to jutro edituje
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Przerabiałem. Jedynie na zjeździe, inaczej spłyca fazę. Nie więcej niż 60-70% normalnej dawki GBL (dex mocno takowego podbija). Bardzo miłe euforyczne działnie
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 145 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roti77 »
Ja pamiętam jednego ciekawego tripa 450 dexa i ciąg gbla na fazie też poszła standard dawka 2,5ml, cevow nawet nie miałem ale miło się słucha muzyki, a jeszcze po 5h od zarzucenia dxm chciało mi się coś zjeść więc to też jakiś plus jeśli chodzi o brak apetytu po dexie.
Ale różnie to było na innych tripach to gbl dawał mi takie otępienie jakbym wypił 0.5l, nawet następnego dnia jak chciałem zejście dexa zaleczyć to kręciło się mi w głowie i cóż... małe skurwiele ciągle są nieprzewidywalne :cheesy:
[spoiler]"I lepiej proś, bo ktoś ci w przypływie złości,
Połamie kości, by przypomnieć o lojalności.
52 nie pozostawia żadnych wątpliwości.
I w każdego frajera mogę teraz chuja wbijać"[/spoiler]
  • 1931 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: GG Allin »
600 mg deksa plus 200 mg avio plus 20 mg zolpidemu (donosowo) równa się przyjemnie spędzony bedtrip z dość realistycznymi wizjami.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szczur333 »
mogl by sie ktos bardziej rozpisac o mixie dxm+galka?? tzn. ile trwa trip,jakie efekty ,dawki ,kiedy kazda z substancji zazyc(ż czy rz??), wymioty i to by bylo chyba na tyle
  • 2235 / 5 / 0
nie pamietam juz dokladnie ale najpierw galka-powedzmy 4 orzechy/ potem dxm 450mg. efekt ciekawy/ wyrazist archetypiczne cevy i oevy, wizje prorocze,nat chnienie. Mix wydaje sie byc szkodliwy,ale nie ma po nim typowej zwaly jak po kazdej substancji z osobna. Aha i psycgcznie jest sie bardziej wyluzowanym. Nie ma typowych dxmowych lekow
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.