Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Dzięki za wskazówkę. 150 dmh to jest 10 piguł, bo dawno tam nie zaglądałem, raczej liczę na sztuki niż na mg.
Jeśli 10, to sporo. Nie czułeś spłyconego oddechu albo pikawy serca?

Ja jestem (bardziej byłem) fanem raczej 2-3 tabletki dmh + 600 mg DXM.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jedna tabletka Aviomarinu/Apap noc ma 50mg dmh, czyli 150 to 3 tabletki.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Ahhh, dzięki Bill. Teraz wszystko bardziej jasne. Chyba rzeczywiście avio to 50 mg dmh.

Wtedy dawka 150 dmh + dxm wygląda strawniej i nie grozi zaśnięciem. W takim razie mój ulubiony scenariusz to
100-150 mg dmh + 600-750 mg dxm (na raz) + MJ do oporu, przy każdym przebłysku świadomości. Gdy przebłyski świadomości stają się dłuższe, nieodzowne staje się piwo lub wino. Raczej piwo, bo wino łatwo przedawkować. Nim się obejrzysz, a nie ma butelki, a wątroba pewnie kwiczy.

A skoro topic o wymiotowaniu, to z moich doświadczeń wynika, że główną motywacją do bełcików jest doświadczenie. U siebie i co najmniej dwóch znajomych obserwowałem taką tendencję, że po dwóch-trzech mocniejszych razach następowała seria zażyć, które kończyły się bełtem. Powiedzmy ze trzy-cztery razy z rzędu po prostu się nie dało nie zrzygać, bez względu na to, jak próbowaliśmy (na pusty, godzinę po jedzeniu, dwie po jedzeniu, zagryzienie). Trochę deksowego odpoczynku i było łatwiej.

Na starość przy dawkach powyżej 300 mg zawsze biorę pod uwagę bełcik i mimo kontrowania avio i MJ w 50% przypadków niestety rzygam. Chyba się organizm broni...

Aha, mój sposób (jak jeszcze dało się to rzyganie opanować) był zjeść z dwie godziny przed, czyli nie jeść ani na od razu pełny ani na pusty, i zagryźć gorącym kubkiem. Wcześniej dwa avio i po zażyciu popalanie. Na ogół działało, nawet przy dawkach 800-900 mg.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Z tym podkładem do fazy muszę się zgodzić. Działać działa, ale brakuje fazom czegoś co kiedyś miały :-/ :'(
Kazik pisze:
@Twilight: a Ty próbowałeś może miesać kodeinę z deksem? W jakiej kolejności?
No ba...
W każdej możliwej i kodeina bardzo mocno wpływa na tripa dając odczucia jakich sam DXM nie daje. Imho działanie tych dwóch rzeczy jest zupełnie inne...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Lecze się przez pare dni antybiotykiem (z grypy tetracyklin - Doxycycliną ), nie jadłem dxm 2 tygodnie i dziś mam ochotę - czy to będzie bezpieczne ? Chciałem wziąść 450mg, w ulotce antybiotyku nie ma informacji na temat łączenia go z takimi lekami, nawet połączenie z alkoholem daje nam tylko szybszy metabolizm i usunięcie z organizmu antybiotyku szybciej niż po 12h - bez innych skutków ubocznych. Brałem wczoraj 150mg kodeiny i nie zauważyłem żadnych skutów mieszania tych dwóch rzeczy. Jak z dxm ?
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008 przez ArkejD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
@ArkejD wylecz sie i bierz, a nie na chorobie mysl jak brac. Lepiej poczekac kilka dni niz spieprzyc sobie zdrowie...
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Myśle że deiksem takze przyspieszy metabolizm, nie jest to niebezpieczne raczej, chodzi o to że może lekko zjebać terapię antybiotykową. Lepiej sie wpierw wyleczyć ArkejD, nie pali sie, czilaut. (hmm wlasciwie to czilaut jest raczej wtedy gdy sie pali ;) )

[...]
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
tylko ze ja jestem praktycznie zdrowy, antybiotyk biorę tylko przeciwzapalnie w sumie to juz nawet bardziej profilaktycznie (przez 2 tygodnie mnie szprycowali tym jak było źle - teraz jest dobrze).

Lezy paczuszka i się kurzy... chyba zjem, nie wydaje mi się żebym sobie zdrowie po tym popsuł
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
No cóz... Antybiotyku nie mozna brać dłuzej niż tydzień... Na twoim miejscu poczekałabym do odstawienia antybiotyku i jeszcze ze dwa dni. Tak profilaktycznie
Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
  • 88 / / 0
Dokładnie, kilka dni jakoś wytrzymać można a po co potem żałować rozjebanej wątroby/mózgu... Myślmy przyszłościowo (chociaż te 3 dni do przodu) :-D
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.