Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 1 / 0
Czy brana rano tabletka (sudafedu)pseudoefedryna, 2 tabletki Clatry( bilastyna), jeden energetyk, wszystko b rano, czy wieczorem nie zaszkodzą mi 2 paczki aco, przy wadze ok 90kg?
  • 450 / 26 / 1
Jeśli nie jesteś nadwrażliwy na działanie dekstrometorfanu, to możesz brać bez obaw. Oczywiście pod warunkiem, że jesteś zaznajomiony z takimi dawkami, bo samo w sobie 900 mg działa dość mocno.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 53 / 1 / 0
Dawki się nie boję, raczej wszelkich interakcji. Dziękuję za odpowiedź.
  • 1147 / 227 / 7
Doświadczył ktoś tolerancji krzyżowej beta-ketonów i DXM?

Pewnego razu brałem pentedron, łącznie jakieś 80mg w 2 dawkach.

Po 24h zarzuciłem 120mg +2h 60mg deksa.
Pierwszy raz spotkałem się ze złym samopoczuciem na niskich plateau.
Czułem się jak na zejściu z ketonów, tak jakby deksowi brakowało dopaminy do wyzwolenia (nie jest potwierdzone naukowo że DXM wyzwala dopaminę ale z doświadczenia wiem że tak jest, właśnie na 1-2 plateau).
Gdy minął peak i górę wzięła serotonina, czułem się już dobrze.

Miał ktoś tak? Dobrze myślę z tą dopaminą?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 149 / / 0
Jakie interakcje powoduje połączenie DXM z paracetamolem?

NP.Na ból głowy wzięto 2 paracetamole(1000mg) a po kilku godzinach wzięto 450mg DXM.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 450 / 26 / 1
Szkodzi wątrobie bardziej niż sam paracetamol. Czas półtrwania wynosi właśnie kilka godzin (4h wg Wikipedii), więc jeśli jesteś zdrowy, to powinieneś wyjść z tego bez szwanku.

Na przyszłość zapytaj, zanim weźmiesz.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 44 / 2 / 0
Ku przestrodze! DXM 225mg i po ok 2h kreska jakiegoś beta ketona, wzięty keton na peaku z DXM nie dość że zbił działanie kaszlodinu to serce chciało wyskoczyć z klatki
Psychodela :yay:
  • 9 / / 0
Panowie ratujcie sytuacja awaryjna, kilka kresek slabej fety poszło o 8. Prawie nic nie poczułem ale mam bardzo wysokie cisnienie teraz. Moge wypic acodin 300? Nie mam fazy fetowej tylko to ciśnienie. 300Mg chyba az tak mi nie podwyzszy ciesnienia. Mam w razie czego 10mg zolpidemu, czy obniża on ciśnienie?
[ external image ]

"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man"

dxm :heart:
  • 3215 / 416 / 0
dex znacząco podnosi ciśnienie a ty chcez go jebać niedługo po amfetaminie
Jeśli w chuju masz swoje zdrowie to polecam ten miks
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Juz po wszystkim, zeszło. Ciśnienie przed dexem 180/100 albo 160/100 nie pamietam a po zaladowaniu dexa czułem sie uspokojony, ciśnienie niższe. Ta fuka to jakiś wałek, reszta (większość) poszła do kibla. 6 szczurów i prawie nic nie czułem a tolerki 0
[ external image ]

"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man"

dxm :heart:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.