Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 343 / 3 / 0
Matko, co mi się po tym miksie działo 8-( , byłem pewny swojej śmierci , to był przerażający trip , jak wróciłem do siebie to ściskałem wszystkich swoich kumpli ze łzami w oczach że to była tylko bania %-D ale tak czy siak mimo tego,że był to przejebany bad trip,to wspominam go jako najbardziej intensywny lot na aco, naprawde był potężny.
A największym plusem jest to ,że z tego lotu zapamiętałem dosłownie wszystko !! (60tab deksa po trzydniowym ładowaniu fety, 3g) .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 459 / 3 / 0
Typowy mix dla hardkorowców, nie dbających ani odrobinę o swoje zdrowie a nawet życie bym powiedział, nikomu pod żadnym względem nie polecam tego połączenia, jest na prawdę bardzo niebezpieczne i niezbyt przyjemne... No ale każdy ma swój rozum...
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 5 / 0
Podpinam się pod powyższe.
Wy mówicie o miksie amf + DXM. A ja wam powiem o miksie DXM + efedryna... znajomy o mało mi się przez to nie przekręcił... Nic specjalnego: wylew i hospitalizacja.
Z drugiej strony znam innego typa co zmieszał DXM i amf, ale nic specjalnego nie odnotował, zupełnie jakby miks DXM z silniejszym stymulantem jakim jest amfetamina, był bezpieczniejszy od miksu ze słabszą efedryną.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Od dwóch dni biorę sertralinę w dawce 50mg/dzień . Mam zamiar zapodać 600mg DXM . Myślę, że nic złego nie powinno się stać . Wszak przyjmmowałem dziennie nawet i po 1350mg DXM, miksowałem z fenetyloaminami,grzybami a nawet ostatnio bieluniem ( co wypadło zajebiście ) . Mam alprazolam na wszelki wypadek . Co wy na taki miks : 50mg sertraliny, 600mg DXM, 2browary i 1mg alpra ? POzdrawiam ..
  • 1951 / 14 / 0
Jak wygląda sprawa miksowania DXM z pFPP i MeOPP? Zamierzam zmiksować około 150mg DXM + 50mg pFPP + 100mg MeOPP. Będzie to bezpieczne, czy nie?
  • 356 / 7 / 3
mefedron+feta+acodin+WLKP ze Smarta+alko:)
Polecam:) Tę euforie zdecydowanie porównałabym do MDMA
  • 2310 / 11 / 0
Chyba ze dwa razy w życiu brałem amfetaminę po DXM i hmmm, co mogę rzec ? Wchodzi dość lajtowo, od razu siada na czerep ( ciary ), ciśnienie wcale nie jakieś tam mega wysokie . Euforia, empatia, mental rush . Potem, bezsenność, wkurwienie, kłótnie itp. Ogółem, można spróbować .

NIE POLECANE DLA LUDZI O SŁABYM SERDUSZKU !! ! !
  • 15 / / 0
Witam,
Wczoraj w moje ręce trafił lek o nazwie Bisolvon zawierający 3mg DXM/ml i 1,5mg difenhydraminy/ml. Przeczytałem, że difenhydramina jest inhibitorem enzymu który rozkłada DXM, a więc zwiększa jego działanie. Wszystko byłoby spoko, tylko, że akurat aktualnie jestem za granicą, sam i nie ma mnie kto przypilnować żebym nie zrobił sobie krzywdy dlatego chciałbym zarzucić ilość odpowiednią dla 2 plateau. Wcześniej brałem, na pierwszy raz 210mg (waże 68kg), z tego co pamiętam to z efektów był chód robota i swobodniejsza rozmowa. Teraz chciałem zarzucić 300mg "czystego" DXM, czy ktoś spotkał się już z tym lekiem? Ile tego wrzucić?
  • 319 / 1 / 0
W 100 ml będzie 300 mg DXM i 150 mg difenhydraminy (odpowiednik 300 mg dimenhydrynatu/6avio) - więc bęzie działać tak jak 20 aco + 6 avio. DXM wzmzcnia difenhydraminę i dimenhydrynat 4krotnie więc nie radzę próbowac, bo rozpierdoli cię, ale nie dysocjacyjnie tylko delirycznie. :finger:
  • 76 / / 0
Dokładnie, delirka. Następnego dnia nie będziesz ponad połowy pamiętał, a to co zapamiętasz wyda ci się snem.
Uwaga! Użytkownik Saguaro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.