Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy po DXM doświadczas tego paskudnego swędzenia?
Tak
295
58%
Nie
182
36%
Nie wiem?
35
7%

Liczba głosów: 512

ODPOWIEDZ
  • 348 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrGnat »
mialem tak samo, drugim razem troche lepiej bonie swedzialo tak bardzo i jakis cos przypominajacy tripa sie pojawil i nauczylem sie teleportowac !! (jak poczulem ze bede zaraz zygac pomyslalem ze trzeba do kibla, wstalem nagle ciemno przed oczami i jeb jestem w kiblu :P tak samo spowrotem do pokoju sie teleportowalem)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 21 / / 0
Ja odczuwałam swędzenie jedynie przy pierwszych trzech razach i tylko po wewnetrznej części dłoni i na karku. Nie było to swędzenie uporczywe, raczej przyjemne. Teraz już nie odczuwam tego i przyznam, że żałuję bo jakby czegoś mi brakowało ;)
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Emilia_Maria_Gie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Mnie swędzi prawie zawsze, przy wejściu, i zawsze mnie swędzi głowa, trochę się podrapię, ale jest to mała chwila przed wejściem fazy w całej okazałości, więc po chwili już i tak nic mnie nie obchodzi...

najbardziej mnie swędziało, gdy po raz 1 wrzuciłem 600, ale to i tak było nic - gdy moja kumpela jadła deksa 1 raz (300 mg) to ją tak swędziało że do krwi się rozdrapywała...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 920 / 162 / 0
jak na pierwszy raz wjebalem 600 mg to nie pamietam zeby swedzialo :-D , ale jak bralem mniej to juz swedzialo. teraz lykam claritine i jest spokoj. a swedzi chyba przez ta jebana temperature. ja na dexie caly jestem czerwony kurwa jak burak wiec nie wiem kiedy przestac sie drapac %-D co mozna zrobic z tym goracem? myslalem o jakims leku na goraczke wyda?
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Mnie tam nnie swedzi, albo nie czuje ;-)
  • 21 / / 0
smoke elite pisze:
ja na dexie caly jestem czerwony kurwa jak burak wiec nie wiem kiedy przestac sie drapac %-D co mozna zrobic z tym goracem? myslalem o jakims leku na goraczke wyda?
Mam ten sam problem. Ostatnio mama to przyczaiła i dała mi zwykłą Polopirynę S. Troszkę mi przeszło ale jej było mało i zarzuciła mi Pyralginum. Wtedy straciłam kolorki i temperatura ciała znacznie spadła. Nie wiem czy to było idealne wyjście, ale mnie pomogło.
Uwaga! Użytkownik Emilia_Maria_Gie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pxd »
na początku nie swędziało mnie wcale, ale teraz, przy zwiększonych dawkach - swędzenie na wejściu (ok.1h) jest koszmarne :scared: zaczyna się od lekkiego swędzenia na głowie, to się trzeba podrapać xD (bo się jeszcze nie wie że to efekt działania DXM) i wtedy zaczyna się koszmarne swędzenie na całym ciele :huh: powinno się nie drapać, ale w takim stanie to b. trudne :huh:
ostatnio przy 300 mg swędzenie było tak intensywne, że miotałam się po całym pokoju...
a gdybym miała przy sobie szczotkę drucianą to bym jej użyła :wall:
Halls -> efekt placebo xD
  • 61 / / 0
nigdy mnie nie swedzialo na deksie, albo po prostu tego nie pamietam. jedyna rzecza po ktorej zawsze mnie swedzialo i to cholernie to: kodeina. z dxmem nie kojazylbym takiego zjawiska :-). gdyby nie ten temat.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
mnie na dexie nigdy nic nie swędziało
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Swędzi i to zajebiście! Uwielbiam ten swąd. %-D Jest inny niż zwykły, znany na co dzień.
Wiem, że jak mnie swędzi to mam dobrą jazdę. Bardzo przyjemne jak dla mnie tylko trzeba uważać, żeby za mocno się w to drapanie nie wkręcić, ja osobiście 'drapię' się jedynie opuszkami palców (takie jakby masowanie dość intensywne) i przechodzi. Z tym, że za moment swędzi w innym miejscu. :huh: Z reguły na drapanie podczas tripa poświęcam z 5 min. po czym olewam to i zajmuję się fazą właściwą.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.