Substancje biosyntetyczne pochodzące z królestwa zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nie wiem gdzie to wrzucić, więc dodaje w tym dziale :-D

Najpierw tak może z regułki - dwuparce to gromada wijów obejmująca stawonogi o jednej parze szczęk i tułowiu zbudowanym z 11-120 segmentów, na których znajdują się parzyste odnóża kroczne.

[ external image ]

Tutaj dla ciekawskich instrukcja jak się naćpać przy pomocy tych robali. Jak widać na filmiku lemury mocno spizgane. %-D Podobno wywołują halucynacje, lemur jednak trip raportu nie sporządził także informacje nie potwierdzone.

http://www.animalplanet.com/tv-shows/ot ... illipedes/
  • 1513 / 26 / 0
Zajebisty filmik :) fajna ciekawostka. Sporo w naturze ¢punøw zwierzakøw.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 367 / 7 / 0
Już widzę jak kobity z hipka gryzą te robaki

Hardcory rozważają pod nie rektalne ( wazelinka, robal do dupy i kop znajomego żeby podrażnić robala )

Pilleter jakoś to snifa

po zdelegalizowaniu wchodzi to do podziemia
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 330 / 1 / 0
to juz wole byc kurwa jak delfin i cpac inne ryby
https://www.youtube.com/watch?v=msx3BAhIeQg
  • 703 / 40 / 0
@Drinkordie dzie-e-e-e-ęki, zarąbisty link :cheesy:
  • 374 / 14 / 0
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 58 / 0
Widziałem to kiedyś, dobra sprawa. Jaguar zażywający DMT: https://www.youtube.com/watch?v=RXVfDgQr3K8
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 581 / 91 / 6
to jaguary nie mają MAO? Toż samą psychotrię virdis jadł tam, to z tego co wiem (mogę się mylić) nie ma tam żadnych IMAO
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1536 / 206 / 0
Trzeba dodać syberyjskich szamanów, spijających mocz reniferów, które naćpały się muchomorami.
Też ciekawe zjawisko etnograficzne.
Z innych zjawisk etnograficznych, występujących w niegdysiejszej Polsce: moja dziewczyna z czasów studiów (ona studiowała etnografię) opowiadała o ciekawym zwyczaju z Warmii i Mazur. Otóż chłopy w okresie żniw konopnych zbierali się w kuchni, narzucali olbrzymie naręcza konopii na piec i wdychali tworzący się w dużych ilościach dym. Ponieważ konopii było dużo, to całe towarzystwo wchodziło na wysokie obroty.
Polskie konopie okazuje się, też zawierają THC, tylko 1/10 tego co indyjskie.
Zwyczaj zanikł ponoć pod koniec XIX wieku.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 5 / / 0
@wujciodobrarada, hehe, co za tekst, człowieku właśnie zrobiłeś mi dzień w nocy, buhhha, spliff w twoją stronę ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.