Też bym chciał wrócić do duloksetyny tylko raz już próbowałem po paru latach przerwy i niestety nie było śladu po tej energii i motywacji która kiedyś była. Raczej to się już nie powtórzy, zresztą biorę teraz kilka leków to chyba tym bardziej.
Przed wejściem na ten antydepresant bardzo się broniłem,że po co,że bez sensu i będzie pewnie na granicy placebo,ale to kuźwa działa.
W moim okresie dzieje się dużo złego,złych emocji a mimo to mam w sobie jakiś optymizm,gdzie dawniej bym kopał doły w myślach.
W głowie jest o wiele spokojniej,nie ma już takiego natłoku myśli.
Brakuje mi napędu-tego w ogóle nie odczuwam na dawce 60mg,troszkę mi tego brakuje,ale z drugiej strony boje się,że stracę ten spokój w głowie na rzecz pobudzenia.
Senność-Muszę odsypiać w ciągu dnia,ale może to lepiej?Regeneracyjnie na plus.
Z większych wad to zaparcia,moja kupa przypomina króliczą,wale pojedyńcze okrągłe gówna.
Masturbacja trwa dłużej,ale libido istnieje więc ideolo.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.