mam zakupionych pare racetamow (phe-, oxi-, ani-), ale nie jestem pewny czy powinienem to brac w stylu - tydzien oxi., tydzien ani.- czy raczej doraznie, zalozmy-
pon phe-, wt oxi-, sr. ani itd.
jak to widzicie? :)
Co do jakości modalertu to nie było dużego wyboru i zdecydowałem się zaryzykować.
Nie uzaleznia to tran i twarog.
Najaniejsze w tym bajzlu to jak sie pije kawe przestac i zbic negatywy kawy.
Do tego uzupelnic ubytki.
Bez magnezu nic nie zadziala
Bez potasu bedzie wzrost cisnienia itd.
Bez sodu beda jaja ze schizami.
TOlerke na dopaminowce doskonale zbija brahmi i nalewka z ginko.
Przy czym brami Ok 800-900mg.dzialanie kofeiny reguluje zielona herbata (20 torebek mam na 2 dni)
A nasz tan zdrowia najlpiej okresli zjedzenie lyzki cynamonu po posilku lub kurkuma +pieprz.
%-)
Przy takim modafinilu az sie prosi tydzien poteznego detoksu %-)
Niedawno 3dni wystarczyly do zbicia tolerki.
Noopept przy dlugiej suplementacji kawa lipa.
Przy dopaminowcach np zen szenia bym nie wrzucal.
Pry jakichkolwiek dragach zielonej czy jakichkolwiek imao(kurkuma) ostatnio przy b-k zielona wydluzyla czas z godziny do 8
A mikro/makro skladnki/pierwiastki reguluja prace kanalow glutaminergicznych. Wiekszosc rozbitej gospodarki sodem, potasem, magnezem czy wapniem to kwestia dragow, kawy czy przetworzonego jedzenia.
Najciekawszy eksperyment to jak glodny poszedlem ma kebaba.
Po kebabie wrzucilem sunifiram. Bedac gotowym na speed... no niestety %-) cos poszlo nie tak.
Dtugiego dnia sniadanie twarog z orzeszkami, jajka na boczku i salatka z kutczakiem polana oliwa %-)
To bylo to %-)
5.30 pobudka, 6:00 - bierzemy modalert i ... niestety nic. Cały dzień był taki sam jak każdy inny. No dobra powstrzymałem się żeby nie pić kawy do 11. Później poszła 2 i 3 kawa i jeszcze tabletka z kofeiną na rozkręcenie.
I teraz mamy 2 wyjścia, albo należę do Tych Wybranych na których Modafinil nie działa, albo 200mg to za mało.
Nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie ale Modalert może działać słabo jeżeli kończę brać antybiotyki na jakieś chorubstwo typu ostry katar z krtanią? fromilid.
mam jeszcze waklert na spróbowanie i tak zastanawiam się co zrobić. Dajcie znać.
Uwag kilka.
1. armodafinil >Modafinil >> Adrafinil.
2. Adrafinilu bym nie jadł w dawkkach mneijszych niż 600mg. 75mg amro i 100mg modafinilu mi styka.
Kolejna rzecz:
Kawa + pieprz czarny + kurkuma + cynamon + pieprz cayen (czy jak mu tam) + olej kokosowy smakuje paskudnie.
Ale ten miks jest super. Naprawdę genialny. Po prostu czuję jak to na mnie pozytywnie wpływa. Mało rzeczy w życiu brałem, które miały by tak jednoznacznie pozytywne efekty. Pobudzenie, samopoczucie, koncentracja i wydajność w górę i to bez żadnych dziwnych efektów ubocznych jak przy modafinilu, noopepecie czy innych wynalazkach.
3. Wyrzuciłem z codziennej suplementacji NALT i zacząłem łykać wpań i potas (magnez łykam od dawna). Od razu sen mi się porawił i to bardzo.
4. jak się przestymuleje roznymi miksami i dodatkowo dostaje nerwowosci od braku glukozy we krwii (od dlugo intensywna nauka), to posilek + rhodiola i ashwagandha przywracajac mnie do stanu bojowego. Zdejmuja wszystkie negatywne efekty.
18 kwietnia 2017Hash_Oil pisze:Lepiej rotuj amfe z jakimś NDRI w dawkach nieupierdalajacych. Wtedy NDRI będzie Ci obniżać tolerkę na amfetaminy i odwrotnie. Tylko nie mówie tu o takim rotowaniu: 1 tydzień NDRI, 1 tydzień NDRA, tylko o takim: 2 miesiące NDRI, 2 miesiące NDRA.17 kwietnia 2017Dzajos pisze: O potasie pomyslę bo faktycznie mam mało w diecie. Postanowiłem do kawy dodać kurkumę i cynamon. Zastanwiam się również nad rotacją amfetaminy, ECA i modafinilu.
Wez dopytaj o wplyw cunamonu na gospodarke wapniem oraz na synteze melatoniny.
Sprawa ma sie troche inaczej.
Problem jest nieco powazniejszy.
Jak rozumiem to twierdzisz, że:
>> Bacopa monnieri (Brahami) jest dobra w przerwach od stymulantów dopaminowych. To samo mówisz o ginko.
Wniosek : Niedługo kończy mi się Rhodiola i Ashwagandha. W przerwie między kolejnymi "cyklem rhodiolu i ashwa" mógłbym jeść bacope i ginko, gdyż rhodila i ashwagandha (jej nie jestem pewny) działa na układa dopaminoenegetyczny, tak więc przerwa od niej jest wskazana i brahami+ginko jest jak znalazł.
>> Działanie kofeiny reguluje zielona herbata.
Nie rozumiem. Zbija tolerancję?
>>"A nasz tan zdrowia najlpiej okresli zjedzenie lyzki cynamonu po posilku lub kurkuma +pieprz."
W jaki sposób określa to stan zdrowia? Co poczuję kiedy będę zdrowy, a co poczuję jak nie będę. I co to będzie znaczyło?
>>"Przy takim modafinilu az sie prosi tydzien poteznego detoksu %-)"
Sugerujesz że Modafinil jest hepatoksyczny?
>> "Wez dopytaj o wplyw cunamonu na gospodarke wapniem oraz na synteze melatoniny."
:) Tak więc pytam. Jak się ma cynamon do syntezy melatoniny i gospodarki wapniem?
09 maja 2017Dzajos pisze: Ten noopept to mnie już zaczyna drażnić. Nie jestem pewny czy on w ogóle ma pozytywne skutki. CZUĆ GO, ale czy ja wiem czy jestem po nim mądrzejszy. Mam wrażnie większego rozkojarzenia, pewnie przez kwestię pamięcie krótkotrwałej. Generalnie co 3 dzień będę robił przerwy od niego i zobaczę jak w te dni bez będzie mi iśc nauka rano.
Uwag kilka.
1. armodafinil >Modafinil >> Adrafinil.
2. Adrafinilu bym nie jadł w dawkkach mneijszych niż 600mg. 75mg amro i 100mg modafinilu mi styka.
Kolejna rzecz:
Kawa + pieprz czarny + kurkuma + cynamon + pieprz cayen (czy jak mu tam) + olej kokosowy smakuje paskudnie.
Ale ten miks jest super. Naprawdę genialny. Po prostu czuję jak to na mnie pozytywnie wpływa. Mało rzeczy w życiu brałem, które miały by tak jednoznacznie pozytywne efekty. Pobudzenie, samopoczucie, koncentracja i wydajność w górę i to bez żadnych dziwnych efektów ubocznych jak przy modafinilu, noopepecie czy innych wynalazkach.
3. Wyrzuciłem z codziennej suplementacji NALT i zacząłem łykać wpań i potas (magnez łykam od dawna). Od razu sen mi się porawił i to bardzo.
4. jak się przestymuleje roznymi miksami i dodatkowo dostaje nerwowosci od braku glukozy we krwii (od dlugo intensywna nauka), to posilek + rhodiola i ashwagandha przywracajac mnie do stanu bojowego. Zdejmuja wszystkie negatywne efekty.
09 maja 2017Dzajos pisze:
Kolejna rzecz:
A ten miks kawowy to w jakich proporcjach i jaka pora dnia?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fentanyl_hp.jpg)
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku
Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/thcliquors.jpg)
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków
Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.