Przepraszam was za brak polskich znakow ale nie chce mi sie instalowac polskiej klawiatury w windowsie.
Przeniesiono w odpowiednie miejsce - tur3k
Ja jednak się trzymam tego co kiedyś i polecam zdrowysklep, dziś przerobiłem trochę ich wynalazków i efekt czuję do teraz, aż głowa boli... oxi również od nich mam ale jeszcze nie brałem(cieszy mnie twoje info że tak fajnie może zadziałać) - na czasie będę testował.
towlasnieja pisze:Troche posiedzialem sobie jako gosc na tym forum. Przejrzalem, a to najmocniejsze, a to najlepsze srodki. Ale ni chuja nie wiem co wybrac. Mam 20 lat, siedze caly dzien w domu. Nie chce mi sie kompletnie nic. W pewnym momencie spojrzalem na wasz formularz rejestracyjny i wylaczylem strone, bo nie chcialo mi sie go wypelniac. Jestem leniwy? Nie mam ochoty nawet pograc na konsoli, zaraz ja wylaczam, rozpierdalam sie na kanapie i ide spac. Cale dnie jestem zmulony, wszystko dookola mnie wkurwia a najchetniej to bym nic. Co mi polecacie wybrac? Czytalem ze bardzo dobry srodek(mix) ze wzgledu na to ze jest naturalny i dziala dobrze to Ciltep. Ale czy to mi da takiego widocznego kopa, ze ja w koncu kurwa zaczne dzialac? Rok temu bralem sertraline(z zalecen lekarza), lekarza olalem i przestalem brac bo bylo po tym jeszcze gorzej. Zaczalem stosowac tak zwany sekret mnicha, czasami przywracac swiezosc lusterka z bialego pylu. Bylo dobrze, jeszcze dwa miesiace temu mialem zajebista prace i wszystko mi sie ukladalo. Niestety ze wzgledu na wszechobecne w tej kurwa wielkiej brytanii narkotesty nie moge juz palic. Czytalem o noopept, ale w uk jest niedostepny od 2016 roku(zostal zakazany).
Przepraszam was za brak polskich znakow ale nie chce mi sie instalowac polskiej klawiatury w windowsie.
A tak serio: masz wątek anhedonia, tam poszukaj bo było pisane miliardy razy.
W związku z tym mam dwa pytania:
-czy dawki rzędu 1,5g na raz 2-3 razy dziennie są bezpieczne ?
- odczuwam takie dziwne zamulenie głowy niby lepiej mi się uczy ale jest takie wrażenie jakby głowa była zmęczona, senna, pijana ale nie czuję żadnego bólu i się zastanawiam czy to może być brak choliny? Bo mam choline ale przestałem ją jeść bo wydawało mi się że mam jej nadmiar w organizmie bo zawsze jak ją zjadłem (500mg-1g) to zaraz miałem tak sucho w ustach i śmierdziałem rybą :-D a zamulenie nie przechodziło
Co do racetamów to stosowałem Memotropil(Piracetam), Aniracetam i Oxiracetam i z tych trzech Najlepszy dla mnie Oxiracetam, Po memotropilu tak samo miałem dużo lepsze odbieranie barw, i dużo lepszy sen, ale nie pomógł on mi znacząco w nauce. Po Aniracetamie to ciężko mi powiedzieć bo wydaje mi się że po prostu z kiepskiego źródła go mam bo nie odczuwam po nim nic, a 3 latat temu miałem Aniracetam w tabletkach z Smart Powders i z tego co pamiętam to lekko na mnie działał ale na pewno nie tak dobrze jak Oxiracetam. Noopept też stosowałem ale dla mnie okazał się wielką klapą ponieważ wywoływał u mnie senność i jedyny jego plus to był taki że dobrze się po nim spało i fajne realistyczne sny były, poza tym zauważyłem też , że strasznie pobudzał mi apetyt i wywaliło mi po nim bęben :-D
Little_Jack pisze:Z jednej strony idealnym narkotykiem dla ciebie byłaby amfetamina. Z drugiej opiaty. Może połącz i życie wtedy dopiero nabierze prędkości.towlasnieja pisze:Troche posiedzialem sobie jako gosc na tym forum. Przejrzalem, a to najmocniejsze, a to najlepsze srodki. Ale ni chuja nie wiem co wybrac. Mam 20 lat, siedze caly dzien w domu. Nie chce mi sie kompletnie nic. W pewnym momencie spojrzalem na wasz formularz rejestracyjny i wylaczylem strone, bo nie chcialo mi sie go wypelniac. Jestem leniwy? Nie mam ochoty nawet pograc na konsoli, zaraz ja wylaczam, rozpierdalam sie na kanapie i ide spac. Cale dnie jestem zmulony, wszystko dookola mnie wkurwia a najchetniej to bym nic. Co mi polecacie wybrac? Czytalem ze bardzo dobry srodek(mix) ze wzgledu na to ze jest naturalny i dziala dobrze to Ciltep. Ale czy to mi da takiego widocznego kopa, ze ja w koncu kurwa zaczne dzialac? Rok temu bralem sertraline(z zalecen lekarza), lekarza olalem i przestalem brac bo bylo po tym jeszcze gorzej. Zaczalem stosowac tak zwany sekret mnicha, czasami przywracac swiezosc lusterka z bialego pylu. Bylo dobrze, jeszcze dwa miesiace temu mialem zajebista prace i wszystko mi sie ukladalo. Niestety ze wzgledu na wszechobecne w tej kurwa wielkiej brytanii narkotesty nie moge juz palic. Czytalem o noopept, ale w uk jest niedostepny od 2016 roku(zostal zakazany).
A tak serio: masz wątek anhedonia, tam poszukaj bo było pisane miliardy razy.
Zamowilem juz ten ciltep i jutro go bede mial. Zobaczymy jak to podziala. Moze dzialac nawet jako placebo a i tak bede zadowolony jak beda efekty. A niestety regularnie wciagac nic nie moge, bo zeby dostac sie do jakiejkolwiek pracy w UK musze przejsc narkotesty.
ronni3 pisze:W najbliższym czasie (4 miesiące) będę miał dużo nauki i planuje użyć specyfików które poprawiają pamięć i koncentrację. Póki co biorę ALC 1g i piracetam 2,4g z rana + na wieczór ZMA. Co byście zmienili w tym zestawie? Czy może lepiej taki zestaw brać tuz przed nauką (ucze się wieczorami)? Z góry dzięki za sugestie
Bardzo fajne, dobre połączenie, które na pewno przyniesie Ci pożądany efekt.
Zjedź z piracetamu po 2tyg. do połowy tj. 2.4g dziennie.
Trzymaj się tego.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/9/9addf3c6-412d-4c7b-9788-35b699547bcb/illegal-alien.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250620%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250620T130302Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=589a7a53161fc2f3cb1be063e18f126eac27ed4483fb8932a8631e61e79f0069)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/euda_2025.png)
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE
Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/vape.jpg)
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina
Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cc22dd5c-fa77-42fe-ac89-129b384de5c9.jpg)
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem
Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.