Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy ktoś z Was był na Dominikanie (Punta Cana)?
Jak tam wygląda kwestia palenia marihuany ? Słyszałam, że tematy mają przeokropnie smaczne.
  • 74 / 13 / 0
Dostępne od ręki na plaży lub w sklepikach u co drugiego typa, jakość przeciętna, nie spodziewaj się dopieszczonych topów spod lampy, aczkolwiek nie ma tragedii, do chillu na plazy styknie. kokos tez od ręki dostępny j dość tani.
  • 7 / / 0
Pamiętasz mniej więcej jakie ceny ?
  • 74 / 13 / 0
palenie 50 dolcow za „piątkę” (dają na oko zazwyczaj, próbuj troche potargować o ilość), kokos około 50 dolcow za „sztukę”, ale chuj wie ile tam jest, nie kupowałem tylko mi proponował gościu, zazwyczaj jeden typ ma obie rzeczy, miłego tripa ✌️
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.