DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 3144 / 879 / 5
Dzialanie DMT możesz przedłużyć przyjmując kolejną dawkę. Polecam sobie zrobić liquid i wrzucić to do jakiegoś vape pena. Prosto i przyjemnie, do tego jakiś fajny smak można dostać
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 513 / 109 / 7
Hej kochani jestem już po subtelnej inicjacji z DMT czułem silny lęk przed tą substancją więc zdecydowałem się na pierwszy raz na małą dawkę changi ale kompletnie nie było się czego bać już kilkanaście sekund po wypuszczeniu bucha poczułem otaczającą mnie aurę która z pewnością jest wytworem jakiejś istoty nie z tej ziemi i owa aura była pełna miłości, motywacji a także pierwotności i egzotyki. Czas działania był krótki i wizualnie było delikatnie ale już wiem że nie ma się czego bać bo to samo dobro z pewnością jeszcze wrócę w te rejony głębiej się w nie zatapiając bo to była tylko namiastka tego czym jest królestwo dimetylotryptaminy
  • 486 / 144 / 0
to zaproszenie do innych wymiarów potrafi być na prawdę przyjazne i przyjemne, jednak nie można zapomnieć że jest się tam tylko gościem i trzeba się dobrze zachowywać, tj nie nachodzić ich robiąc ciągi, bo może się zrobić mniej przyjemnie
  • 513 / 109 / 7
pn sie 12, 2024 8:52 pm

Hej dziś było drugie podejście z DMT. Tym razem był to już prawdziwy trip (w przeliczeniu na czyste DMT to będzie coś trochę ponad 20mg) w pewnym momencie zobaczyłem że dimetylotryptamina nie jest taka łaskawa jak poprzednio przy mniejszej dawce bo otoczyła mnie fala terroru. W powietrzu zanikła chwała i blask, a w to miejsce pojawił się chaos, terror i niepewność. Ciągle przekształcające się kształty, atak fraktali i nagła zmiana kolorów na szare, brudne i zgniłobrązowe nie pomagała a wręcz przeciwnie - potęgowała niechciane odczucia. Jakbym nie miał obok opiekuna byłoby bardzo źle, po kilku minutach tego terroru znowu wyszło słońce i to co mnie otaczało stało się ponownie przyjazne i znajome. Odczucia fizyczne były nieprzyjemne wysoki puls na peaku, nieprzyjemny dla płuc changowy dym. Ale znowu jestem. Nie wyniosłem z tego traumy, a wręcz przeciwnie wrócił do mnie ten blask który był na początku zanim nastąpił sztorm. Ale jednak wolę grzyby, są mi jakoś bliższe mój umysł się do ich wibracji dostraja idealnie :grzybki: :ręka:

scalono - łysy

A dziś opublikowałem na YouTube edukacyjny film o Dimetylotryptaminie
https://youtu.be/bI7HFm0z1RE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 741 / 436 / 0
Chciałbym spróbować czystego DMT, bo akurat mam dostęp.
Paliłem różne rodzaje changi i 5 meo dmt.
Czy mogę spodziewać się czegoś innego, bardziej intensywnego czy raczej działanie podobne do tamtych rzeczy?
Nie chcę mi się przewijać wątku więc może napiszecie mi coś o dawkowaniu i sposobach palenia.
  • 68 / 43 / 7
Działanie będzie znacznie krótsze, intensywniejsze, a więc cięższe do uchwycenia, gdyż peak następuje bardzo szybko i szybko też się kończy.
22 czerwca 2024ermac107 pisze:
z tego co czytałem to DMT z dodatkiem harmaliny znacznie wydłuża jego działanie z 8-10min do 1h i całość jest znacznie przejrzystsza/łatwiejsza do zapamiętania w porównaniu do czystego DMT, którego doświadczenie porównałbym to wystrzelenia siebie armatą pionowo do góry.
Traktowanie czystego DMT bezpośrednim płomieniem byłoby zwykłym marnotrawstwem, dlatego DMT w takiej formie się waporyzuje podgrzewając od spodu w "crack pipe". Sugerował bym jednak zrobić "enhanced leaf" - susz roślinny z DMT. Procedura bardzo prosta - DMT rozpuszczasz w alkoholu (ja używałem alkoholu izopropylowego), sączysz nim susz roślinny i czekasz aż alkohol wyparuje od czasu do czasu mieszając, nieznaczna część DMT może osadzić się na ściankach naczynia. Jeżeli chodzi o wybór suszu roślinnego to liść dziewanny jest bardzo chłonny, ja używałem passiflory, która zawiera śladowe ilości MAOI, dlatego nie zadziała jak "changa". Co do dawkowania, na psychonaut wiki znajdziesz tabelę - https://m.psychonautwiki.org/wiki/DMT, ale zwróć uwagę, że masz dwie tabele z dawkowaniem dla palenia i administracji dożylnej.
  • 486 / 144 / 0
18 sierpnia 2024tosieniedzieje pisze:
Chciałbym spróbować czystego DMT, bo akurat mam dostęp.
Paliłem różne rodzaje changi i 5 meo dmt.
Czy mogę spodziewać się czegoś innego, bardziej intensywnego czy raczej działanie podobne do tamtych rzeczy?
Nie chcę mi się przewijać wątku więc może napiszecie mi coś o dawkowaniu i sposobach palenia.
Dla mnie tripy na czystym dmt a chandze mocno się różniły, ale myślę że sporo mogło zmienić to w jaki sposób przyjmowałem DMT. Czyste miałem w formie liquidu i z e peta to był psychodeliczny strzał. W trakcie drugiego wdechu już było mocno i ledwo się kończyło palić a już opadało się w psychodeliczne CEVy. Changa natomiast łagodnej działała, wolnej wchodziła i nieco dłużej się utrzymywała. Czasem paliłem z lufy, czasem ze skręta zmieszaną z ziołem co dodatkowo zmieniało tripa. Ostatni trip gdzie w kilka osób zapaliliśmy skręta z changą i resztkami zioła miał zdecydowanie wolniejsze wejście od czystego DMT, zapaliłem, changa zrobiła kółko i jeszcze ja i jedna osoba byliśmy w stanie dopalić końcówkę, S&S grupowego tripa i otoczenia na łonie natury z pewnością mogły wywołać nawet większe różnice niż to że to nie było czyste dmt tylko changa z ziołem, ale też to dostrzeganie innych rzeczywistości przeniosło się z CEVów do OEVów i sukienka koleżanki wyglądała jak świątynia, koszulka kolegi jak jezioro z łabędziami w nokturnowej odsłonie, a chmury opowiadały różne historie.
  • 741 / 436 / 0
Metoda podania SNIFF jest jak najbardziej aktywna.
Dziś testowałem i działa jak powinno.
  • 486 / 144 / 0
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: omertse »
W wątku knajpa pisałeś, że jeszcze na moklo byłeś, ciekawe czy bez tego też by zadziałało.

Ile trwał peak i trip?
  • 3898 / 238 / 13
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: Parathormon »
05 września 2024tosieniedzieje pisze:
Metoda podania SNIFF jest jak najbardziej aktywna.
Dziś testowałem i działa jak powinno.

Tylko w wypadku soli.

Freebase sniff to tylko poparzysz sluzowke nosa.

Co ty niby testowales?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.