Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam serdecznie, jako, że ostatnio zastanawiam sie nad pierwszym użyciem, chciałbym zapytać o zdanie bardziej doświadczonych czy są jakieś przeciwskazania potencjalne zagrożenia oraz dostosowanie dawki, oraz sprawdzanie odczynnikiem czystosci produktu, gdzie takie odczynniki mozna dostac jak sie nazywają?
Jeśli temat już był to proszę o link bo wertowałem i wertowałem i znajduje samo pozyskiwanie z roślin ^^
  • 564 / 52 / 0
Test Marquis np, SIN go ma... trudno wpisac w duckduckgo fraze 'DMT test kit' nie?
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.