Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
b) Może cały czas drapie, tylko po pierwszym buchu się przyzwyczajasz i ten efekt nie jest już taki odczuwalny
c) Bo alfa to gówno. Nie pal tego
d) Tak po prostu jest.
Jak sobie z tym poradzić? Silna wola... i ciężkie treningi.
Kim jesteś, żeby dym Cię pokonał?! Pokaż wszystkim, że jesteś w stanie wygrać z drażniącymi oparami wapowanej alfy.
Będzie ciężko, ale jeżeli uwierzysz w siebie - wszystko jest możliwe.
ja teraz specjalnie rozgrzewam zarowke i sypie zgniecione na pył kamyki alfy ktore waporyzują sie w locie i lapie bucha z calosci i jest moc
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
[ external image ]
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
#mops
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Pv8 jak Narazie testowany sort od czecha i vapo wywołuje mega rozstrzesienie i chęć na dopalke. Jutro stestuje z benzo to dopisze jak to tam się ma
3,4 dimetoxy aphp pali się bardzo słabo, do tego praktycznie nie działa, nie polecam tego
ze posiada wszystkie cechy "negatywne" pvp
waporyzyujesz tak dlugo by cos poczyuc sensownego i pojawiaja sie urojki i halucynacje nie wiem jak przy i.v ale podejzewam ze bylobyu podobnie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.