Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 4386 / 704 / 2117
@czarnecka105 ale nikt nie ma tyle czasu raczej z nas, aby korzystać w tym przypadku na bieżąco z możliwości robienia własnej herbaty. Ceny nie są kosmiczne, więc ich zakup jakoś mocno nie boli. Chyba, że mowa tutaj o drogich odmianach, które potrafią w sklepie kosztować nawet 20-40zł. Ale zadajmy sobie pytanie - czy to serio dużo? Na papierosy czy kawę wydajemy tyle i nie marudzimy, a na herbatę już mamy? Kwestia piorytetów i ukierunkowania w tym zakresie - ja raczej tak drogiej bym nie kupił, bo wybitnym degustatorem kawy nie jestem, ale może ktoś tak. Samemu też bym nie zrobił, bo aż takim fanatykiem (również) nie jestem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.