Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 407 / 40 / 0
Ostatnio zarzucilem 5 tabsow na zwale i bylo bardzo przyjemnie
  • 1174 / 222 / 23
Kiedyś zjadłem tego dwie paczki i jedyny efekt to to, że prawie zasnąłem w basenie. Żadnych halucynacji takich jak to opisywali inni. Może za mało zjadłem
  • 1398 / 88 / 2
22 stycznia 2020ZbigniewStonoga pisze:
Kiedyś zjadłem tego dwie paczki i jedyny efekt to to, że prawie zasnąłem w basenie. Żadnych halucynacji takich jak to opisywali inni. Może za mało zjadłem
Potwierdzam u mnie poszło 10 tabsów i był tylko sen.
action movie:gun:
  • 407 / 40 / 0
To ja juz po 5 mam bardzo milo jak siedze w miejscu to wpadam w taki sen na jawie jak po opio
  • 513 / 109 / 7
Siema 10 tabsów na pierwszego (i pewnie jedynego) tripa będzie ok? Czy trzeba robić próbę uczuleniową?
  • 407 / 40 / 0
Bedzie git
  • 513 / 109 / 7
Spróbowałem 15 i stanowczo odradzam to jest przerażające!
Przynajmniej już wiem jak się czuje schizofrenik
  • 407 / 40 / 0
Bylo przeczytac czego się spodziewac przy jakis ilosciach i wziac przemyślana dawke dlatego napisalem ze 10 bedzie spoko i mialem na mysli max 10. Miales halucynacje?
  • 513 / 109 / 7
Miałem głównie to ściany się ruszały, jedna zamieniła się w projektor z jakimiś napisami, dużo małych pająków, śnieg sypał za oknem podczas gdy tak naprawdę go nie było, moja twarz w lustrze wyglądała inaczej a poza tym to halucynacje słuchowe jakiś trzask skrzypienie itd.
Dziś jestem trochę zmulony prawdopodobnie przez Avio
  • 407 / 40 / 0
No to przesadziles troche ale w mniejszych dawkach jest bardzo fajnie
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.