Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: behemoth777 »
ja tylko raz próbowałem avio i było pozytywnie, zmuła niewielka i halucynacje fajne
You have experience the river of blood
Which i here flowed day by day
Against our sworn enemies
I came not to send peace but a sword
And i...i have made war
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Nie wart tego brac na mnie raczej nie dzialalo przyjemnie, duuuuuuzo lepsza jest difenhydramina (w UK dostepna pod nazwa nytol 20tabletek po 50mg za okolo 5funtow.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
difenhydramina działa dokładnie tak samo jak dimenhydrynat, tylko w mniejszej dawce. po prostu dimenhydrynat zawiera w sobie difenhydraminę i delikatny stymulant, które muszą się w organiźmie rozdzielić, zanim zaczną działać, przy czym owej difenhydraminy jest mniej niż 50 mg i ze względu na opóźnione działanie efekt jest bardziej rozłożony w czasie. dla mało ważącej osoby kilka tabletek samej difenhydraminy powinno spokojnie wystarczyć. może właśnie o to chodzi - nawpierdala się człowiek aviomarinu za pierdylion debilarów (jebana Pliva) i poczuje tylko lekkie efekty. mnie 10 tabletek ścięło z nóg, niemniej halucynacji nie stwierdziłem.

nie wiem dokładnie o co chodzi z tymi halucynacjami na samym dmh, ale wiem, że w połączeniu z dxm są jak najbardziej, takie typowo deliriantowe. wiecie, znajomi siedzący na łóżku, pełny kubek herbaty, który jest pusty, palenie papierosa, którego nie ma i tak dalej. i wystarczą tylko 2-3 tabletki. zdaje się, że dxm ma potencjał wzmacniający kilku(nasto?)krotnie działanie difenhydraminy i podejrzewam, że jest to w jakiś sposób związane z naszym ulubionym enzymem CYP2D6, którego difenhydramina jest inhibitorem.
szatan
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Potwierdzam słowa idn w 100%. Po przyjętych najpierw 2 avio, na jakies 20 minut przed deksem, a potem pozostałe 3 już razem z resztą stan był zupełnie inny niż po czystym dxm. Nieraz otwierałem oczy, ciemny pokój był zupełnie innym pokojem, papierosy pojawiały się i znikały w paczce (liczyłem je 3 razy i zawsze była inna ilość %-D ), jakieś przedmioty leżące na ziemi których nie powinno tam być... zalatywało niemalże benzydaminowym klimatem, wyłączajac to, że insektów nie zarejestrowałem ;)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychotropek »
nie wiem co jest ze mną nie tak ale jadłem dimenhydrynat z 3 razy zwiększając do 20 tabletek i nigdy nie miałem nawet 1 haluna ani jednego ceva i czułem się jak po 2 piwach ;X próbowałem dextrometorfan z 15 razy do 120 tabletek i dalej gówno, 0 halunów, przynajmniej bujne cevy i takie odurzenie że się nie dało nawet kucać...
po 3 gramach benzydaminy widziałem mało rozbudowane haluny w stylu kotów(po 1m) czy motyli(po 40cm), jeden nawet usiadł mi na palcu i go poczułem... ale wciąż to było słabe w porównaniu do faz innych jak widzenie i rozmawianie z wyimaginowanymi ludźmi czy uważanie się za świętego i głoszenie dobrej nowiny na mieście %-D
Uwaga! Użytkownik psychotropek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Witam.

Ostatnio planuję mix 600mg efedryny (równowartość 2 paczek Tussipectu) + 200mg DXM. Mieszkam w UK i jak wiadomo ciężko tu z aptekami, akurat taki syrop tu sprzedają, tanio, ale ostatnio 3/4 tej dawki mnie ledwo poczesało (zahamowanie pogorszenia humoru i dreszcze przez kilkadziesiąt godzin, no i jeszcze puls o 30 wyższy). Ostatnio dorwałem difenhydraminę i zastanawiam się nad dołączeniem ;) Ile dorzucić? 50mg? 100mg? (difenhydramina, nie mylić z difenhydrynatem, czy jak to się pisze)

Gwoli ścisłości - po 600mg efy + 200mg dxm spodziewałem się normalnej fazy efedrynowej i pierwszego, może drugiego plateau. Nie, nie pędzę w przepaść - wątpię, żeby 600mg efy mnie w jakimś mixie połamało, skoro 450mg ledwo poczułem. A w FAQ wyczytałem, że efka do avio dobrze pasuje - zwalcza senność i poprawia pamięć. Po 200mg DXM raczej halunów nie uświadczę, więc wpadłem na pomysł, żeby podbić difą. Peace ;)
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
plan dobry. dowal 100 mg i powinno być git. tylko nie przesadzaj, bo difenhydramina ma tendencje do przejmowania tripa przy większych dawkach i może się okazać, że tylko się difką nawalisz, a efka i dxm pójdą w delikatne tło.
szatan
  • 3901 / 561 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
po ile braliscie tego deksa z avio? to znaczy avio mowicie ze po 5 tabletek, a deksa?
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Est o tym topic na forum. Chciałem dać linka, ale nie chce mi się dobrze poszukać :P idn założył wątek o tym miksie, jeśli mnie pamięć nie myli, więc wiesz już jak szukać ;) (Coś mi się kojarzy, że 6 tablet avio + ok. 450mg DXM, ale nie ręczę.)
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Jak ja kupowałem to 5 avio (to jest paczka) i paczka aco, i coś takiego miażdżyło nawet kogoś kto miał średnią tolerkę na aco (2 tabsy avio na godzine przed aco, reszta razem z deksem).
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.