Jakie są wasze doświadczenia w tym miksie? Działają na was nootropy? Macie jakieś metody, żeby być w keto oraz móc się boostować?
Ja jestem w ketozie od września, uzupełniam elektrolity, biorą witaminy, jem 30g węgli, uzupełniam sód i niestety powiem, że:
-piracetam nie działa (czuję się jakbym miał mózg obrany obieraczką)
-noopept słabo czuć w porównaniu do wcześniej
-stymulantów nie czuć prawie wcale
-kofeine bardzo słabo czuć. Mogę wypić 3 energole sławne marki na "M" i nie czuję ich po prostu
-MPH słabo czuć w porównaniu do kiedyś
Ponoć fenylopiracetamu też nie będę odczuwał, bo opiera się na glukozie (proszę mnie poprawić)
Niedługo zdam relacje jeszcze z działania PRL-8-53 oraz sunifiramu.
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
Na keto kofeina swietnie dzialala, jakby dwa razy mocniej.
Notropow chyba zadnych wtedy nie bralem, bo umysl byl czysty bystry i spokojny.
Ale to pewnie zalezy od stazu, ja mialem spory ponad pol roku i adaptacja przebiegla bardzo szybko bo duzo biegalem i dzwigalem.
prl 8-53, sunifiram, noopept, fenylopiracetam, aniracetam, oksyracetam, piracetam, coluracetam, MPH, alpha gpc, cdp cholina itd.
Na keto działają słabiej, a stymulanty to już o wiele słabiej. Jednak dla mnie to lepiej jako osoba, która kiedyś była wjebana w stimy, bo po prostu nie mam zbytnio powodu chcieć je teraz walić, bo to nie to samo. Keto samo w sobie mnie bostuje i jest zajebiste
@HardCracks
Ponad dwa lata. Możliwe, że już po keto czuję się zajebiście i nie ma tego kontrastu. Na węglach czułem się jak gówno (o tym dowiedziałem się, gdy zobaczyłem, że życie oferuje mi też inny stan umysłu) i po prostu jak coś brałem i schodził ten brainfog to zauważało się ogromny kontrast
Ewidentnie czegoś masz niedobory.
To dziwne, bo wyniki badań mam dobre. Suplementuje witaminy (w różnych odstępach i oknach, żeby się nie antagonizowały), elektrolity plus dodatkowo tyrozyne/tryptofan też w różnych odstępach w miksie z odpowiednimi witaminami. Tak zawsze miałem, że na keto czuje się bardzo fajnie, ale stimy mają osłabione działanie. Na węglach działają mocno
27 września 2022Architekt pisze: Na diecie ketogenicznej dużo osób może odczuwać oznaki hipoglikemii co pewnie znacząco wpływa na działanie notroopów.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.