Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1489 / 22 / 0
Może źle się wyraziłem - u mnie 'nie poklepać' to inaczej 'nie zadziałać satysfakcjonująco' xD
Ach, gdzież te czasy, gdy 10-20 mg kładło z browarem na trawie, albo jedna paka wystarczyła na uwalenie sporej gromadki znajomych.
Ale biorę się za siebie, czas skończyć z tymi dragami.
Mam nadzieję, że Relanium mi w tym pomoże, chociaż jak sobie pomyślę, że te 100 mg to dawka początkowa i od tejże dawki zaczynamy redukcję, to świat zdąży się skończyć, zanim wyzeruję...
Albo brnąć dalej...
Znudziło mi się już.

Koda nie klepie.
Trampek z Kodą trochę klepie.
Rolki kopią, ale od 50 mg wzwyż najelpiej
Bromazepam stawia do pionu
GBL jest do pizdy i 4 ml jednorazowo z alkoholem i wyżej wymienionymi substancjami + THC = niezborność ruchów i ból głowy. Nie czaję fenomenu tego rozpuszczalnika, naprawdę...
Doszedlem do tej granicy, kiedy należy wybrać: leczenie + terapia, albo level up i brać coś, co jest dużo mocniejsze...
  • 5299 / 104 / 0
E tam stary nakurwiasz ino depresanty a na nich świat się nie kończy. Niby każdy ma swój ulubiony profil działania, ale poważnie, życie jest za krótkie żeby tylko żreć nasenne i nodowo-przeciwkaszlowe czasem apteczne syfy ;p Wiesz, kreski, białe proszki, synestezja, taka sytuacja. Nie no żartowałem, będzie więcej dla mnie - jeśli myślisz o terapii to na nią idź. Przerwa dobrze zrobi, po niej będzie lepiej kopać %-D :cheesy: :heart:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 160 / 20 / 0
Jezeli ja znalazlbym sie teraz w takiej sytuacji, ze tolerka na wiekszosc co dotychczas bralem bylaby zbyt wysoka to bez problemu siegnalbym "wyzej".

A co do tematu mnie - diazepam dziala na mnie dobrze w dawkach 25mg :grin: Tolerancja o wartosci zero. Bedzie trzeba sobie troche zalatwic.
  • 1743 / 25 / 0
A ja się wyrwę i powiem inaczej - to, że w tabelce dla np. 2mg klona albo alpry odpowiada 40mg diazepamu jest dla mnie niewspółmierne.
Diazepam w tej dawce działa o wiele silniej (i dłużej).
Ludzie często mówią że rolki słabei trzeba pakę na raz zjeść, bo robią to jednorazowo i huj bombki strzelił... Codzienne branie benzodiazepin o długim t1/2 (w tym nawet klorazepatu jak w odstawieniu alkoholu przykładowo) wzmaga ich działanie.
Systematyczne branie diazepamu nie wymaga takich dawek, chyba, że ktoś chce się tylko i wyłącznie tym benzo "odciąć" czy tam uwalić, zwał jak zwał...
Druga sprawa, że jednorazowe przyjęcie dużej dawki diazepamu jest przyjemniejsze często u osób z tolerancją niż branie np. 3 * 10mg/ d.
Ale taka już natura zawsze ma się coś za coś, ja spróbuję odstawić bromka i zostawić na trudne sytuację, jak będzie szło cięzko choć biorę malutkie dawki to wspomogę się rolkami.
:-)
Non omnis moriar.
  • 1489 / 22 / 0
Przyznam szczerze, ze krótki epizod z Clonazepamem zjebał mi tolerkę właśnie na Diazepam. Co ciekawe - Bromazepamowej tolerancji ten chuj nie zniszczył, tylko na Rolki.
Klona już nie chcę nigdy, tak samo jak Alpry, chyba, że naprawdę nie będę miał innego wyjścia.
Bromazepam i Diazepam to królowie przyjemności benzodiazepinowej.
Nie pytajcie dlaczego. Bo tak, i chuj!
I Kompetentny Nutella to potwierdzi i Wam będzie łyso :finger:

Nie czaję fenomenu Klonów, no za nic w świecie nie rozumiem, czym ta benzodiazepina urzeka tak wielkie grono użytkowników...
  • 5299 / 104 / 0
Non@ 30 tabsów w paczce po 2 mg za już teraz 13zł przy złych wiatrach (kiedyś chyba 7, nie pamiętam mimo że tyle tego zjadłęm %-D), przy dobrych za 3.20. Tu akurwat nie chodzi o jakość lecz o ilość i cenę. A ja osobiście też pierdole te jebane klony, chuj im w te krzyżyki co mają na plecach :nuts: Głupia pokurwiona faza, mówi się co się myśli znacznie mniej pilnując jadaczki, a to nie zawsze jest atut, choć generalnie mówię co myślę - może dlatego mam mało przyjaciół :cheesy: Rolki są natomiastycznie wykurwiste ino peak najbardziej milusi jest taki krótki :emo: no i trochę przydrogawe gdyby chciało się je często okurwaić
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1743 / 25 / 0
@Non - oczywiście, że potwierdzę, że diazepam i bromazepam ma się zajebiście do tych od lat okrzykniętych klonów i alprazolamu. Cena różnie, klony i tak tanio wychodzą, a alpra niektórzy mają widzimisie na kupno oryginalnych Xanaxów więc jest różnie.
Ja w szerszym spektrum działania (odstawki alko, opio, detoksy, substytucja itd.) uważam że diazepam jest najlepszy jako długodziałające benzo, a bromazepam o wiele lepszy od zdradzieckiej alpry, z której kto miał okazję wychodzić ten wie co piszę ;-)

@I Pana Pilla pigułożercę z Moskwy popieram, że obecna cena Relanium piątek jest druzgocząca, pamiętam jak były te leki za niecałe 2 ziko...
Non omnis moriar.
  • 9 / 1 / 0
Rolki dobrze działają w dawkach terapeutycznych (10-20)tak na piąty,szósty dzień bez miksu z niczym.Może u wielu znacznie dłużej lub o wiele większe dawki,ale pomagają.Potem pozostaje tylko!!! pytanie schodzę,zostaję czy podbijam.
  • 1358 / 23 / 0
Żadne benzo nie daje mi takiego wyluzowania jak klony, jeżeli są jakieś stresy albo potrzeba odcięcia się od wszystkiego, to z wszystkich benzo, jakie próbowałem tylko klony potrafią dać mi to przyjemne uczucie wyjebania na wszystko.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1743 / 25 / 0
No też fakt z siły działania leku, lepiej wziąć trochę alpry czy klona pod język zanim rolke zanim się rozkręci, jeszcze pozostają lekarze co młodym ludziom potężne benzo wypisują, bo uważają z niedouczenia relanium za zło... :-)
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.