Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 2 / 0
Słabiutki strasznie ten diazepam jak dla mnie . Jedynie pare lat temu pierwsze dwie fazy były bardzo milutkie i dawały błogi spokój . Teraz nawet po miesięcznych przerwach nie mogę się tym porobić , fajne do mixow , uspakaja na zjazdach skutecznie , w mixach z alko słowotok i lekki brak zachomowań , ale same rolki dupa . Cos tam podziała nie powiem jest przyjemniej ale to max pierwsze 2h . Pozniej juz tylko zmuła i brak chęci do wszystkiego . Dorzucanie tez nic nie daje po prostu jeszcze bardziej zmulony się czuje . Zwiększenie pojedynczej dawki tez nic nie daje. Zarzucalem nawet i po 100mg i tylko bylem jeszcze bardziej zmulony i nie do życia , wykraczanie poza 20mg nie ma sensu bo 2,3x więcej naprawde nic nie daje . Słabe zastosowanie ma też dla mnie teraupetycznie jedynie skutecznie uspakaja ale doraźnie . Tak to ani dobrze nasennie nie działa , ani przeciwlękowo .
  • 240 / 4 / 0
Diazepam wywołuje tzw. "fałszywą trzeźwość". Wydaje się, że pozytywne efekty minęły, bo organizm się przyzwyczaja. W rzeczywistości diazepam działa nawet do 4 dni. "Banie" czuć tylko przez pierwsze 1-2h po zażyciu.
  • 5299 / 104 / 0
Pamiętam jak z panną zapodalimy po prawie 3/4 paczki dojapnie, poczesało mnie tak miluśko przez kwadrans a później najlepsze efekty minęły aż mi się zrobiło doprawdy przykro. To fakt, rolki mogą być zdradliwe, zwłaszcza jak się dzień później człek dossa do buteli z procentami, a im one bardziej zaopatrzone i to nie w bąbelki jeno właśnie w procenty, tym szybciej idzie o całą ulicę, zerwany film albo szybki zgon. To z doświadczenia koleżki, któremu kiedyś zmotałem coś na uspokojenie. Ostrzegałem, że długo działa 'no ale ja nic nie czułem już więc chlałem'. Jak powtarzam - ostrzegałem. A co do smaku to fakt, klon jest epicki, nie powinni tyle tabsów dawać w opakowanie, to tak jakby to robili celowo żeby ludzie się wjebali, wszystkiego można spodziewa się po koncertach yy koncernach farmaceutycznych
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 240 / 4 / 0
Banie czuć tylko na wejściu ale wystarczy zjeść 50mg difenhydraminy i powraca znowu. W ten sposob mozna uzyskać banie diazepamową przez cały dzień, gwarantuje :)
  • 1488 / 21 / 0
A żebyś wiedział, że spróbuję!
Ale nie dzisiaj.
Jakoś jak dziewucha będzie miała naprzemianległą zmianę w pracy xD
Przyszykuję sobie Avio, Kodę, pakę Rolek i browara. Zobaczymy, co to będzie ^^

Edit: Chuja tam. Zeżarłem 100 mg Diazepamu, 2 mg Klonazepamu razem z 30 mg cyteryzyny, 600 mg kody z pieprzem przed załadowaniem, 100 mg Avio i nic.
Zaraz idę po Apap Noc i po Acodin. Wczoraj spodziewałem się, że znów mnie nie poskłada... Oj, jak bardzo się myliłem xD
Dziś liczę na kolejny lot. Na takim podkładzie w końcu musi mi się COŚ stać, w sensie - coś czuć.
Generalnie mój organizm przeżywa straszny wzrost tolerancji na wszystko, czego bym się nie tknął...
Jedyne co może mi podbić działanie Benzodiazepin to rzeczywiście tylko piwo i dobre, czeskie palenie...
  • 240 / 4 / 0
Non pisze:
Edit: Chuja tam. Zeżarłem 100 mg Diazepamu, 2 mg Klonazepamu razem z 30 mg cyteryzyny, 600 mg kody z pieprzem przed załadowaniem, 100 mg Avio i nic.
Naprawdę NIC NIE POCZUŁEŚ? Mogłem źle zrozumieć, ale jeśli tak, to zwyczajnie nam tu wciskasz kit. Można mieć wysoką tolerancję, ale w takie coś nie wierzę. I nie rozumiem po co walić takie ściemy. Chyba, że źle zroumiałem, to zwracam honor i sory.
luminal_100
  • / / 0
Re: Diazepam - Wątek ogólny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Kurwa ostatnio 1raz ucielo mi film po benzo zazwyczaj jem tylko alpre no i tak jak zwykle zjadłem grama trama 4mg alpry i w ręce wpadł mi diazepam 5mg i przed zjedzeniem go wypiłem piwko i wszystko było ok tylko zjadłem 50mg tych rolek i film uciety niby rolki słabe a mogły spowodować taka amnezje?
  • 240 / 4 / 0
Mogły, bo ROLKI WCALE NIE SĄ SŁABE. Nie słuchaj kosmitów-cyborgów. Rolki to jedne z najsilniejszych benzo, oczywiście w większych dawkach. W wysokich dawkach działają bardzo amnezyjnie, zwłaszcza w połączeniu z alkoholem. Nie są tak mocne jak flunitrazepam, midazolam, lorazepam czy klony ale jednak w dawce 50mg potrafią spowodować kompletnego zgona, zależnie od organizmu.
  • 5774 / 1181 / 43
To prawda, potrafią zciorać. Moje ulubione benzo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 54 / / 0
chcemy zrec z kolegą DOCa ale mamy relanium w ampulce, mozna to pić na zjazd i ile?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.