Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Pill o jakich dawkach diazepanu mowisz? Na mnie w normalnych dawkach nie działa prawie wcale , jak zjem wiecej i jest już ciekawie to spać mi się chce strasznie.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2009 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
50mg standardowo :] Nie ma sensu mniej bo później zostają i co z nimi zrobić? Na ogół je na sucho ładuję albo podczas działającej trawki, byle nie po alko bo nie chcą działać, małe dziwadła. 10-20mg kiedys mnie klepało jak diabli i też obywało się bez snu - bo jak tu taką fajną fazę przespać :D I co ciekawe, ci co zachwalają alpra nic nie widzą w rolkach, ci co chwalą rolki nic nie widzą w alprazolamie, to tak na pograniczu offa z moich spostrzeżeń
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
mylisz się piguła 0,5mg clona to 10 mg diazepamu
Wedlug tabelki. W praktyce bywa roznie. Spotkalem sie kiedys na zagranicznej stronie, ze 10mg diazepamu moze odpowiadac 0,25-4 mg klonazepamu. Takie tabelki z odpowiednikami dawek powstaly do odstawiania benzo diazepamem. Rudotelu np. moge zjesc cale opakowanie, a nie poczuje tego co nawet po 10-15 mg diazepamu. Poza tym na kazdego kazde benzo dziala inaczej, wiec bezsensowne sa pytania i zdziwienia faktem czemu ja nic nie poczulem, kolega mial zajebiscie, a trzeci poszedl spac biorac ta sama dawke tego samego benzo.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
hłe hłe hłe, po wczorajszych rolkach i piwkach wstalem sobie na luzie i spoko sie czulem, polecialem do koleszki po 2 cloniki fajnie mi sie wkrecily, do tedo poszly buszki ale tylko 2 bo nie chcialem zmulic calkiem clonika i jest fajnie. Choc wiem ze gdybym nie zajaral to szybciej bym sobie szpacil swoje majsterkowo rozkmnkowe szpaty :-D
fajnie jest, ale wladka troszke by sie rpzydalo zeby cos bardziej konstruktywnego porobic. np projekty... heee jebane studia
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Klony u mnie też mają działanie stymulujące , po rolkach natomiast bez snu się nieobejdzie.
Pamiętam raz nie mogłem zasnąć, a miałem diazepam to wziełem 20 mg 4 tabletki i poczułem jak zaczęły działać takie fajne rozluźnienie, ale dalej nie mogłem zasnąć. Raz pamiętam wziełem clonazepam chyba 2 mg to matka mnie się zapytała czemu taki smutny jestem.
mylisz się piguła 0,5mg clona to 10 mg diazepamu
Jak leżałem w szpitalu to była taka wywieszka, co podaje się w ataku padaczki i było napisane 10 mg diazepam albo 2 mg klonazepam z tego wynika, że prędzej 2 mg klonów odpowiada 10 mg diazepamu, miałem kilka ataków w życiu padaczki i prawie zawsze dostawałem relanium 10 mg, ale raz dostałem 1 mg clonazepanu czyli tutaj wynika, że 1 mg klonów odpowiada 10 mg diazepamu to zależy od lekarza co poda czy diazepam czy klonazepam.
http://tomi001.prv.pl
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Sluchajcie niedlugo bede przechodzil stresujaca sytuacje i chce zarzucic relanium a wlascie zamiennik norelium.Kiedys wziolem 5 mg rolki i czulem sie jak po 1-2 piwach wiec jak zarzuce 10 mg i popije 1 piwem
to uspokoi mnie przynajmniej na 6 godzin?Moze polecacie mi inne benzo kiedys jeszcze bralem lorafen ale on dzialal za krotko.Dziekuje za uwage i Pozdrawiam wszystkich ktorzy lubia depresanty a takze prosze o wasza rade!!!.
trampek
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
no roleczka jedna z piwkiem przed chwila. niby nic, wszedlem do domu i takie fajne senne rozluznienie. musze skosic trawe a kurewsko sie nei chce, co tu by tu hmmm kawka mozepomoze

Kava man - to zależy od sytuacji stresowej w ktrórej będziesz sie zajdował. Ktoś poleci ci coś, że bedzie gitarka, a obaczyć twoj stan moze ktos niepozadany i tak w kolko kazdy od siebie, no ale leccie moze ktos pomoze hehe
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 432 / 1 / 0
http://www.benzo.org.uk/polman/bzcha01.htm
Tu macie tabelkę różnych mocy, benzodiazepin, koniec dyskusji i siania dezinformacji. A to, że przy indywidualnych, mogą działać inaczej to jest dosyć oczywiste.
off
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
http://www.benzo.org.uk/polman/bzcha01.htm
Tu macie tabelkę różnych mocy, benzodiazepin, 
Ameryki nie odkryłeś tym linkiem, ja już ten cały artykuł na tej stronie przeczytałem jakieś 5 lat temu.
http://tomi001.prv.pl
  • 432 / 1 / 0
To na chuj piszesz, że prędzej 2mg klona są ekwiwalentem 10mg Diazepamu? Kłóci się to nie tylko z faktami na tej stronie(jak i również na innych) ale również doświadczeniem moim i podejrzewam, że nie tylko, a podałem link do tej strony bo wydaje się najbardziej wiarygodna .
off
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.