Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 179 / 0
27 listopada 2017NBAyoungboy pisze:
5 mg nie poczuje nawet dziecko bez tolerancji.
Pierdolisz bzdury jak mało który. Mnie piąteczka potrafiła wyciszyć na odstawce alpry. Rano po piątce czasami nawet zmuła mnie brała, mimo wypitej kawy.
  • 1141 / 116 / 0
Diazepam jest benzodiazepiną, którą jako pierwszą zażyłem "ratując się" po przesadzeniu z 3-cmc.
Dawka 15mg zaproponowana przez pewnego użytkownika czatu [mention]virr[/mention] uspokoiła mnie MOMENTALNIE. Właściwie to virr polecał mi wrzucić 6 tabletek ;) Takich tu doradców mamy :D
Potem wypiłem dwa reddsy i zajarałem MJ i obudziłem się nagle na nieswoim łóżku w nieswoim pokoju.

Reszta mojego uzależnienia od benzo to zupełnie inna historia, ale diazepam był pierwszy.
Gdy przesadziłem z hexenem alprazolam nie dał rady. Jednak z hexenem zdarzało mi się przesadzać dosyć często bo łatwo jest przesadzić z tym ścierwem (mając nerwicę tym bardziej) i takie benzodiazepiny jak klonazepam czy diazepam dawały radę.

Jakie ma to znaczenie, czy to mój pierwszy kontakt z diazepamem?
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12453 / 2421 / 0
27 listopada 2017NBAyoungboy pisze:
5 mg nie poczuje nawet dziecko bez tolerancji.
Ja poczułem (5 mg za pierwszym razem) i mówiąc szczerze było to najlepsze doświadczenie z benzo ever.
  • 18 / 2 / 0
Wiadomo istnieje margines osobniczy. Ja np nie stronie od alkoholu czasem benzo wiec gaba juz miałem wyrobione testując rolki.... ale i tak poczułem się dobrze zrobiony dopiero po oszamaniu pół paczki. Wzmacnialem w dodatku (alko, mj)
Uwaga! Użytkownik NBAyoungboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
[mention]jezus_chytrus[/mention]
Ja wczesniej wypilem 2 i pol piwa, zajaralem kolbe MJ i wzialem 5 mg Valium i otworzylem sie na ludzi, do kazdego zagadywalem ogolnie happy men :-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 18 / 2 / 0
Rolki i klony to wg mnie jedyne benzo z potencjałem pod rekreację.
Tylko że rolki się nie opłacają bo dużo trzeba zjeść.
Uwaga! Użytkownik NBAyoungboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Rolka w dawce 15mg robi calkiem przyzwoicie z mala tolerka. Mnie po 15 latach brania benzo i odstawce obecnie na sportowo 15mg fajnie robi.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 48 / / 0
Brał ktoś diazepam bensedin 10mg?,gdzieś wyczytałem że niby jest spoko, robiony gdzieś na wschodzie chyba Gruzja jak dobrze pamiętam.
  • 8103 / 907 / 0
01 grudnia 2017diamondback pisze:
Brał ktoś diazepam bensedin 10mg?,
Na luzie wrzucaj jak masz pod réká.To tylko nazwa na opakowaniu.Diazepam wszedzie taki sam, jesli chodzi o sklad.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 48 / / 0
UJEBANY zakupiłem ostatnio 4 listki z myślą co by pomogło w ciężkich chwilach ,po grobym balecie z różnymi substancjami.Przedewszystkim miało pomagać w zaśnięciu.
Wczoraj wziąłem 1 tab. pod jezyk i nic nie poczułem ani ze strony lepszego samopoczucia czy też rozluznienia a tym bardziej senności.
To mój pierwszy kontakt z benzo.Mozliwe że 10mg to zbyt mało?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.