Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2535 / 593 / 0
12 kwietnia 2024Czoug pisze:
@sfiksowany czy da się jakoś porównać fazę do butanu albo sprężonego powietrza? Nigdy nie miałem okazji w swojej ćpuńskiej karierze doświadczyć dezodorantowego haju ale ten jeden raz chyba poświęcę się dla nauki %-D
To jest butan.Dokładnie butan,izobutan i propan.Faza jest jakby trochę inna,ale ciężko mi właściwie powiedzieć co dokładnie.Tak generalnie to niemal to samo.

@sfiksowany Rozpuch dusi tylko przez pierwsze kilka buchów i wtedy zastanawiasz się,co ja kurwa odpierdalam %-D
Ale to tylko kilka pierwszych buchów.Szybko wchodzi miłe znieczulenie i euforia więc jesteś zmotywowany walić dalej.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2024 przez Atro, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 155 / 0
@Atro
To może za szybko zwatpilem bo podchodziłem ze 4 razy po 5 buchow I się poddawałem

scalono_xxx

Brosa na kleszcze i komary można też kirac normalnie czy nie zaraz będę testował
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 2535 / 593 / 0
Też się raz nad tym zastanawiałem XDDD
butan w składzie jest. Jak przeżyjesz to daj znać %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 155 / 0
Dobra było git nawet zapomniałem o tym, że to kiralem wczoraj w sumie na to samo wychodzi co dezo, może trochę "cięższe" jest nie wiem jak to nazwać ubokow chyba nie ma nie wiem bo wiadro później bylo i kielona 1,5g kry strzeliłem więc mogłem ich nie czuć XD

Ogólnie to że wszystkiego co brałem w życiu kiranie dezo najbardziej mi się pofob

scalono posty

Kurwa enter mi się kliknol jebany
Najbardziej m się podobało szkoda ze te proszki tak nie robia
Jest vos wgl o zbliżonym działaniu ale żeby się utrzymywało trochę dłużej niż te kilkanaście sekund?
Pol godziny takiej jazdy na dezo kurwa marzenie

jw_xxx

Ale nie polecam tego kirac jak cos
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 1214 / 307 / 12
Nikt o tym wcześniej nie wspominał ale odświeżacz powietrza też robi robotę.

Niby jest w składzie butan ale z mojej perspektywy wydaje się bardziej przystępny i mniej drażniący dla górnych dróg oddechowych (ale może to tylko moje prywatne odczucia). W dodatku spożywającego otula przyjemny zapach fiołków i lawendy %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5773 / 1175 / 43
W psychiatryku nauczyli mnie to ćpać.
Gra warta świeczki, pizda niesamowita.
Strasznie uzależnia,
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / 1 / 0
mam dokladnie to samo, szukalam takiej osoby. podczas robienia tego przenosze sie do innego „swiata”? nie wiem jak to nazwac. tak czy siak, odczuwam tam to samo co ty, gdy sie wybudze nie moge okreslic co widzialam i slyszalam. tak jakby stlumiony pociag. a co widzialam? nie pamietam, umiem sobie troche wyobrazic to w glowie, lecz nie potrafie opisac komus innemu. bardzo sie ciesze, ze jest ktos, kto ma identycznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.

Legalizacja marihuany. Większość Niemców przeciw zniesieniu

Ponad połowa Niemców jest przeciwna wycofaniu się z częściowej legalizacji marihuany. Zwłaszcza młodsi ludzie są przeciwni jej uchyleniu.