Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
12 kwietnia 2024Czoug pisze: @sfiksowany czy da się jakoś porównać fazę do butanu albo sprężonego powietrza? Nigdy nie miałem okazji w swojej ćpuńskiej karierze doświadczyć dezodorantowego haju ale ten jeden raz chyba poświęcę się dla nauki![]()
@sfiksowany Rozpuch dusi tylko przez pierwsze kilka buchów i wtedy zastanawiasz się,co ja kurwa odpierdalam
Ale to tylko kilka pierwszych buchów.Szybko wchodzi miłe znieczulenie i euforia więc jesteś zmotywowany walić dalej.
To może za szybko zwatpilem bo podchodziłem ze 4 razy po 5 buchow I się poddawałem
scalono_xxx
Brosa na kleszcze i komary można też kirac normalnie czy nie zaraz będę testował
Ogólnie to że wszystkiego co brałem w życiu kiranie dezo najbardziej mi się pofob
scalono posty
Kurwa enter mi się kliknol jebany
Najbardziej m się podobało szkoda ze te proszki tak nie robia
Jest vos wgl o zbliżonym działaniu ale żeby się utrzymywało trochę dłużej niż te kilkanaście sekund?
Pol godziny takiej jazdy na dezo kurwa marzenie
jw_xxx
Ale nie polecam tego kirac jak cos
Niby jest w składzie butan ale z mojej perspektywy wydaje się bardziej przystępny i mniej drażniący dla górnych dróg oddechowych (ale może to tylko moje prywatne odczucia). W dodatku spożywającego otula przyjemny zapach fiołków i lawendy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Gra warta świeczki, pizda niesamowita.
Strasznie uzależnia,
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.