...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 60 / 4 / 0
to co mam im powiedzieć? niech się nie martwią spokojnie będę sobie pił u siebie u co jakiś czas lądował w psychuszce po próbie?
  • 244 / 58 / 0
Że jak chcą ci "pomóc" to niech idą na terapię.
Jak cię zostawią i nie będą się martwić to twój spokój się skończy.
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 60 / 4 / 0
Pierwsze dobre wieści, zwiększyłem pregabalinę do dawki 225mg i zeszło ciśnienie na alko, wzrosła motywacją, chęć do działania i humor lepszy a wewnątrz spokój...
  • 244 / 58 / 0
No to lux... a teraz powoli zacznij się przyzwyczajać do faktu, że już nigdy więcej nie będziesz mógł się napić.
Zeszyty z terapii i czytasz.
  • 60 / 4 / 0
O tak, zeszyty z terapii to dobry pomysł, i dzienniczek uczuć, żeby przypomnieć sobie jak to było...
  • 60 / 4 / 0
Jeszcze naltex przetestuje czy też działa, bo prega jednak uzależnia
  • 389 / 28 / 0
Balkofen sprobuj
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 244 / 58 / 0
Zacznij coś robić myśleć inaczej... rozmawiałeś z rodzicami o ich terapi, bo wydaje mi się iż to oni mogą mieć duży wpływ na to dlaczego to wszystko (twoje picie) się zaczęło.
Ty sam też poszukaj odpowiedzi na pytanie: "Do czego mi był potrzebny alkohol.. co nim maskowałem lub w czym kiedyś mi pomagał"... znajdź przyczynę a potem to zmień.
Naltrekson powinien być dobry... najpierw odstaw benzo i powoli schodź z Pregaby... z Baclo nie pomogę, bo nie jadłem nigdy.
  • 60 / 4 / 0
baklofen, mój psychiatra nie jest za nim. Prega mi pomaga
  • 60 / 4 / 0
Benzo nie biorą już bo byłem kiedyś o krok od wjebania
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.