Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 324 / 6 / 0
Na mnie loperamid ma działanie lekko uspokajające. Ale przy odtruciu jest bardzo przydatny.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: arkashka »
Ponad rok dochodziłem do siebie, ale grzałem ponad 10 lat. Najpierw przerzuciłem się na białko, potem zupełnie odstawiłem - trwała ta operacja kilka miesięcy. Prochów nie lubię, ale myślę, że niewielkie ilości rolki albo xanaxu byłyby wskazane + wieczorem coś na sen (polecam Immovane - rano brak skutków ubocznych).
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A ten laremid je na recepte?? I napisz obłąkany jak się czułęś po tym strzale.
  • 294 / 3 / 0
Najlepsze odtrucie jest na metadoniku a potem buprenorfina aż do wyzerowania. Rewelacja, bez objawowo, przyjemnie i zejście praktycznie nieodczuwalne. Oczywiście warunkiem jest dobre rozpisanie w/w specyfików!
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
W polskich warunkach trzeba by to rozpisać chyba samemu.
  • 294 / 3 / 0
Jakby ktoś chciał mogę rozpisać bez problemu! Gwarantuję, że wypali jeśli tylko osoba będzie się trzymała "programu" :-) Sprawdzone i to nie na jednej osobie tylko na kilku. Najlepiej wtajemniczyć w to osobę, z którą się mieszka żeby wydzielała metadon i bunondol, bo samemu to wiadomo, że nie zawsze jest się w stanie powstrzymać ;-)
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
A w Polsce w ogóle stosuje się buprenorfinę w terapii substytucyjnej? Tak generalnie, bo wyjątki wiadomo, że są. Wiem, że u mnie w mieście jest program metadonowy, ale o buprenorfinie nigdy nie słyszałem. Musiałbym to załatwiać znów przez stare znajomości, a jak przez stare znajomości to szkoda mi czasu i pieniędzy na Bunondol, wiadomo, bo wtedy to już morfinę łatwiej dostać, taka to robota. :-/ Zresztą nie mam już takich dojść, dlatego zdycham na skręcie.
  • 294 / 3 / 0
Jest program bunondolowy w Krakowie. Całkiem fajnie, bo jeździsz raz na miesiąc i dostajesz recki.
Tak na odtrucie metadon+bunondol to wystarczy skręcić sobie ok. pół opakowania i będzie dobrze.
Jeśli myślisz o zejściu z helu w domu to mówię Ci, że to najlepszy sposób!
  • 1154 / 35 / 0
Makowa, a sam bunondol nie wystarczy? Ktos na forum pisal, ze to najlepszy, praktycznie bezbolesny (niezbyt nasilone objawy absty fizycznej) sposob na odstawienie silnych opio. Najgorsze psychiczne uzaleznienie jednak, wiec jak ktos nie da rady nawet z pomoca psychiatry, psychologow, psychoterapeutow itp. to wtedy metadon chyba wskazany dla takiej osoby nawet do konca zycia. Nie znam sie, bo nie bralem silnych opio (oprocz morfiny domiesniowo i doustnie kilka razy), ale chcialbym zdobyc troche informacji na ten temat. Krakow to chyba najlepsze miasto na detoksy, porgramy metadonowe i bunondolowe :-) z tego co duzo ludzi pisze. Jak to dobrze, ze mieszkam teraz w kraku ;-) . Z tym, ze mam nadzieje, ze nie wpieprze sie w mocne opio.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
moj psychiatra ostatnio rozkminial moje wejscie na program jak zobaczyl ze moj stan psychiczny sie pogarsza mimo udanej terapii.ja w sumie sie na to niepisze-zreszta juz sama niewiem..nigdy na metadonie nie bylam.ale to chyba wpierdalanie sie w kolejne uzaleznienie.(zwlaszcza ze jestem juz sporo trzezwa)
za miesiac kolejna wizyta i pewnie wejde na dodatkowe prochy...a metadon zostanie w sferze rozmow.chyba...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.