...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzman »
Na pewno nie zgodzę się z tym, ze amfetamina nie uzaleznia fizycznie. Fakt, że uzaleznia mocno psychicznie, ale fizycznie także. Są na to żywe dowody, czyli wjebani w fete na maxa ludzie.
Never stop the madness...
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Wg mnie nie uzależnia fizycznie, nie masz objawów odstawienia po tym
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Pokazać ci takich co mają?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 290 / 6 / 0
Jasne,
fizyczne: sen, kaszel (to co mnie spotkało) i większość moich znajomych, reszty objawów ze względu na uzaleznienie fizyczne nie spotkałam, moja kumpela co była na odwyku (od siupy) też nie
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pola2005 »
Ja od kilku miesięcy jade prawie dzień w dzień...ostatnio zrobiłam sobie 5 dniową przerwe.I już sama nie wiem czy amfa nie uzależnia fizycznie...Nie wiem może faktycznie to mój wymysł,ale czułam się strasznie osłabiona,normalnie ledwo chodziła,nudności miałam dzień w dzień,nie wspomnę o zawrotach głowy.Może te objawy są spowodowane czym innym...Ale dało mi to trochę do myślenia,może jest coś w tym jednak,że feta poniekąd uzależnia fizycznie.

P.S.
Mojej kumpeli po odstawieniu fety,ciągle drżały ręce => co też jest troche dziwne
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ogolne zmeczenie organizmu

drzenie rąk bywa z nerwow.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 22 / 1 / 0
ja po 2 latach palenia od rano do wieczora w czasie 'detoksu' od mj mialem przez jakies 2 tygodnie zajebiste problemy z zasnieciem
  • 290 / 6 / 0
Odkryłam u siebie zależność "fizyczną" :P jak nie siupie dłuższy okres to się nie mogę skupić na ważnych czynnościach :P strasznie się dekoncentruje i mi odwala
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pola2005 »
[quote="Bluecocaine"]
Odkryłam u siebie zależność "fizyczną" ]

To w takim razie => nie fizyczna,a raczej psychiczna :) Chociaż sama nie wiem :P
  • 290 / 6 / 0
pola2005 pisze:
Bluecocaine pisze:
Odkryłam u siebie zależność "fizyczną" ]

To w takim razie => nie fizyczna,a raczej psychiczna :) Chociaż sama nie wiem :P
Psychofizyczna :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.