Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 431 / 23 / 0
Czy jadąc z Krakowa do Warszawy może przytrafić się jakaś kontrola w pociągu że ktoś przewozi substancje psychoaktywne? Chodzi mi o taką kontrolę że chodzą policjanci z psem i on tropi czy ktoś nie ma narkotyków czy leków psychotropowych.. Niby to nie przekraczanie granicy kraju ale wolę zapytać bo mam kilka paczek leków ze sobą i za niedlugo wybieram się do stolicy.. nie wiem czy mogę to przewieźc legalnie jakby mnie złapali, wszystko od lekarza rzecz jasna ale się troszkę uzbierało tego..?
  • 1000 / 269 / 0
Za leki Cię nie zgarną, ale te psy chyba tropią jakieś niedozwolone substancje.

Powiem tylko, że mnie nigdy taki pies nie zwąchał xD
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 110 / 0
Na dworcach dużych miast czasem są policjanci z psami ale to raczej rzadko , a podczas jazdy pociągiem to nigdy mi się nie zdarzyło a setki razy jeździłem
"Life pain always sexy"
  • 4323 / 699 / 2117
Jeżeli są jakieś wyjazdy kibiców, to zazwyczaj wtedy są policjanci z psami. Reszta to normalna policja (która raz na ruski rok patroluje teren), tak to patrolowanie jest zadaniem straży ochrony kolei, oni się tym zajmują. Niemniej jednak to, że coś będą szukać, a tymbardziej, że ktoś będzie chodził z psem po pociągu i niuchał, czy przewożone są dragi - pierwsze słyszę.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 80 / 12 / 3
Jechałam tysiąc razy pociągiem z 3cmc w kieszeni i jeszcze nigdy mnie nie złapali. Musiałbyś mieć niezłego pecha jeśli byłaby policja z psem węszącym. Ale to praktycznie szansa 1 na milion.
Masz jakąś sprawę? Pisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober?: 01.05.2025
  • 2807 / 364 / 0
Również nie raz jechałem pociagiem do Wawy czy Krakowa czy innych największych miast w Polsce i zazwsze z lekami ( opio , bezno itp ) i nigdy nie miałem żadnej takiej akcji . Ba nawet fenta " zułem " jadąc pociągiem :)
  • 2954 / 1598 / 35
Nie i dobrze bo by było nie dobrze jakby była.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3245 / 617 / 0
Na dworcu, a tym bardziej molochy miejski tzn Warszawa i Kraków to bardzo prawdopodobne, ale w samych wagonach natomiast mało prawdopodobne.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 110 / 0
W sumie tak mogę dodać że policję z psami na dworcach z miast do których często jeździłem to najczęściej się zdarzały w Szczecinie , aczkolwiek to za czasów mojego liceum (2016-19). Na pewno częściej takie patrole widywałem niż w Poznaniu.
"Life pain always sexy"
  • 431 / 23 / 0
Ok a co zrobić jak mnie skontrolują na dworcu przypadkiem i będę miał ze sobą leki psychotorpowe? Wystarczy jak będzie w telefonie zapisany kod recepty? Bo lekarz daje tylko kod na kartce a czasami dostaje się SMSem i nic więcej..
Problem w tym że troszkę mi się uzbierało tych leków i nie wiem co zrobić jak na dworcu mnie skontroluja jakimś cudem i zobaczą że mam tego dużo w plecaku?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...