Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, pytanie mam do was czy krycha musi piec po nosie, zazwyczaj zawsze to tak wyglądało ale ostatnio spróbowałem tematu który nic praktycznie nie piecze a jeśli chodzi o kopa to podobnie lub nawet lepiej niż te co piekły.
  • 1261 / 318 / 12
w sumie nie musi, jak próbowałem sniffa alfy i nepa to tez słabo po nosku mizialo ale i tak ich vapo było o niebo lepsze, kofeina ze śladowymi ilościami amfy tez nie gryzie

ja jednak preferuje te szczypiąco-bolące kryształki bo może to świadczyć o dodatku wysokojakościowego szkła, które podrażnia śluzówkę dzięki czemu polepsza w kłanianie i lepiej siepie :kreska: %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2535 / 594 / 0
Nie musi,zależy jaki beta keton.Ale tak,3cmc/4cmc czyli to czego na ulicy lata najwięcej piecze mocno.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 2 / 0
Mnie wszelakie "drony" i dronopodobne pieką niemiłosiernie, ale brązowiutkie MDMA w krysztale nie gryzie wcale. Przydałoby się sprecyzować czym dla Ciebie jest ów "kryształ"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.