Czy jesteś szczęśliwy?
Tak jestem teraz szczęśliwy i byłem szczęśliwy przed braniem narkotyków.
183
26%
Tak jestem teraz szczęśliwy, nie byłem szczęśliwy przed braniem narkotyków.
96
13%
Nie nie jestem szczęśliwy i nie byłem przed braniem narkotyków.
320
45%
Nie nie jestem szczęśliwy, byłem przed braniem narkotyków.
113
16%

Liczba głosów: 712

ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Szczęście... A czym jest to szczęście ? Fizjologicznym zaspokojeniem ? Seksualnym spełnieniem ? Materialistycznym pragnieniem ?
Nie byłem nigdy i chyba już nie będe.
To pojęcie względne.Dla jednego to będzie przyjebanie 600tki kody a dla drugiego poćwiartowanie dziecka .. Świat jest pojebany i ludzie są pojebani.
Zawsze byłem dekadentystą i mi z tym dobrze. Jak tu nie być widząc co sie dzieje ? Szczęście jest domeną głupców .
A i tak jak zdechniemy to wszyscy będziemy cierpieć sukinsyny hahaha.
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2013 przez london5, łącznie zmieniany 3 razy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 989 / 76 / 0
A w dzieciństwie nie byłeś szczęśliwy?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 40 / 1 / 0
Nie jestem i chyba nie byłem a już taki młody nie jestem. Czuję się jakbym wciąż na coś czekał ale to coś się nie dzieje.Pewnie dlatego robię to co robię if u know what i mean
  • 266 / 44 / 0
Trudne pytanie, na które zawsze brakowało mi sensownej odpowiedzi. Przede wszystkim wydaje mi się, że szczęśliwym się raczej tylko częściej bądź rzadziej bywa. Ale może mylę szczęście z radością? Ezra Pound wyczerpał temat w czterech wersach:

And the days are not full enough
And the nights are not full enough
And life slips by like a field mouse
Not shaking the grass.
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
W dzieciństwie byłem, fajnie było.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 174 / 3 / 0
london5 pisze:
Szczęście... A czym jest to szczęście ? Fizjologicznym zaspokojeniem ? Seksualnym spełnieniem ? Materialistycznym pragnieniem ?
Szczęście to naturalny stan wewnętrzny, wynikający głównie ze zrozumienia znaczenia przeciwności losu. Znowu jestem szczęśliwy, jak dawno nie. I to na trzeźwo!
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / 2 / 0
Szczęście jest teraz, szczęście to że jesteśmy układami samokontrolującymi. Bogate wnętrze może dać więcej niż bogactwo i umysłowa nędza.Wyobraźnia rządzi, szczęście to ludzie bliscy i jakieś oparcie które przed wszystkim trzeba mieć w sobie!

No i szczęściu trzeba pomagać, tak samo jak przeszkadzać nieszczęściu ;)
  • 677 / 1 / 0
Kiedyś się sporo stresowałem i raczej nie byłem szczęśliwy, obecnie jest podobnie, może troszkę jeszcze więcej się stresuję + ostatnimi czasy odczuwam pogłębiającą się beznadzieję.
delikatny jestem na zwale.
  • 45 / / 0
Nie jestem i póki co nie widzę większych perspektyw na poprawę stanu rzeczy. Przykre, ale idzie się przyzwyczaić.

Chuj, wcale nie idzie. Depresja jest zjebana.
Szkocja jasnowidząco broni narkotyków.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
  • 12 / / 0
Kiedyś byłem szczęśliwy, ale byłem wtedy dzieckiem. Teraz już nie jestem szczęśliwy. A zegar tyka.
Uwaga! Użytkownik outdragon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.