Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 1 / 0
@narcovoyage13 czyli nie robili ci zadnej kontroli bagazu czy cos
  • 1775 / 240 / 0
Jak będziesz się wyróżniać na tle innych turystów to cię przeszukają na granicy nie ma reguły.
Odpuść przemyt bo za bardzo się tym przejmujesz.
  • 307 / 53 / 3
24 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze:
@narcovoyage13 czyli nie robili ci zadnej kontroli bagazu czy cos
Mnie nigdy nie przeszukiwali. Jak wyglądasz podejrzanie jak @nCuX napisał to mogą, ale jak będziesz się zachowywał normalnie, wyglądał normalnie i dasz dokumenty bez strachu w oczach to raczej nie będzie problemu. Częściej trzepią obywateli państw spoza UE. Ale jak masz polskie obywatelstwo to nie powinieneś się przejmować. A jak się serio boisz to sobie odpuść
  • 998 / 268 / 0
Ryzykować parę lat wyroku czy nawet odsiadki za jakieś specyfiki zabawowe? To się nie kalkuluje, o czym wy w ogóle gadacie.

Przemyt to już kurwa nie przelewki.
  • 1775 / 240 / 0
24 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze:
siema, jakbym chciał przewieźć ze 100g kratomu pociągiem w bagażu to jest jakiekolwiek ryzyko kontroli? W sebsie wiem ze w pl nielegalny ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić żeby panowie policjanci robili z dupy kontrole pasażerowi pociągu
Sorry off top ale nie mogłem się powstrzymać ;)
Zawsze możesz to połknąć jak przemytnicy z Kolumbi hehehe
  • 19 / 1 / 0
W przyszlym miesiącu będę jechał do Zlina na tydzień - skąd mogę tam ogarnać dobrą mj i może chrzanik na czas pobytu? Oraz za ile:-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.