Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 1 / 0
@narcovoyage13 czyli nie robili ci zadnej kontroli bagazu czy cos
  • 1775 / 240 / 0
Jak będziesz się wyróżniać na tle innych turystów to cię przeszukają na granicy nie ma reguły.
Odpuść przemyt bo za bardzo się tym przejmujesz.
  • 307 / 53 / 3
24 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze:
@narcovoyage13 czyli nie robili ci zadnej kontroli bagazu czy cos
Mnie nigdy nie przeszukiwali. Jak wyglądasz podejrzanie jak @nCuX napisał to mogą, ale jak będziesz się zachowywał normalnie, wyglądał normalnie i dasz dokumenty bez strachu w oczach to raczej nie będzie problemu. Częściej trzepią obywateli państw spoza UE. Ale jak masz polskie obywatelstwo to nie powinieneś się przejmować. A jak się serio boisz to sobie odpuść
  • 998 / 269 / 0
Ryzykować parę lat wyroku czy nawet odsiadki za jakieś specyfiki zabawowe? To się nie kalkuluje, o czym wy w ogóle gadacie.

Przemyt to już kurwa nie przelewki.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1775 / 240 / 0
24 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze:
siema, jakbym chciał przewieźć ze 100g kratomu pociągiem w bagażu to jest jakiekolwiek ryzyko kontroli? W sebsie wiem ze w pl nielegalny ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić żeby panowie policjanci robili z dupy kontrole pasażerowi pociągu
Sorry off top ale nie mogłem się powstrzymać ;)
Zawsze możesz to połknąć jak przemytnicy z Kolumbi hehehe
  • 19 / 1 / 0
W przyszlym miesiącu będę jechał do Zlina na tydzień - skąd mogę tam ogarnać dobrą mj i może chrzanik na czas pobytu? Oraz za ile:-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.