Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 226 / 35 / 0
Interesuje mnie obnizenie poziomu tego neuroprzekaznika i zainteresowalem sie lekiem wymienionym w temacie, jako, ze jest antagonista receptorow 5-HT2 i stosowany jest przy ZS. Bral ktos ta substancje przez dluzszy czas (i od razu w jakiej dawce) i bylby w stanie odniesc sie do tematu? Jezeli ktos to bral z powodu zespolu serotoninowego, to tez zainteresuje mnie taka odpowiedz. Mam tutaj szczegolnie na mysli zmiany w agresywnosci/impulsywnosci, zaburzeniach seksualnych oraz emocjonalnosci (wieksza? mniejsza? zmiana w sile odczuwaniu pozytywnych/negatywnych/sumieniu?), aczkolwiek czym wiecej info, tym lepiej.
  • 1277 / 129 / 0
Blokuje receptory serotoninowe i muskarynowe, ma działać silnie przeciw-serotoninowo, stosowana też ZS. Dobrze ją mieć pod ręką jak łączy się SSRI np z Tramalem.
Osobiście nie stosowałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.