Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Co pare dni dochodzą do mnie jakieś wkurwiające łańcuszki szczęścia. Jednak można by było napisać jakiś łancuszcek szczęscia o legzlizacji konopii. Kiedyś dostałem listek zrobiony w notatniku jeśli ktoś ma to też można by go w naszym łancuszku umieścic. Dorzucić jeszcze adres kanaby i puścić na gg. Jak by każdy z użytkownikow tego forum sie sprężyl to przy dobrym wietrze obiegł by pokaźną grupę użytkownikow internetu. Co o tym sądzicie?
  • 83 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sioolyoo »
popdaj przyklad lancuszka przerobimy na legalizacje !
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Grzesztof »
sioolyoo pisze:
popdaj przyklad lancuszka przerobimy na legalizacje !
No jak to podaj przykład łańcuszka ? Jest ich cała wuchta ( a nawet dwie ), ciągle jakieś gówna ktoś rozsyła. Chcesz przykład ? To masz:

"To jest Łańcuszek Twojego Starego ( http://nonsensopedia.wikicities.com/wik ... %B3j_Stary ) ! Wyślij go wszystkim na liście albo nigdy nie dowiesz się, czy Twoja Stara Nie Ma Jaj.

Jeśli wyślesz ten łańcuszek jednej osobie, Twój Stary powie, że Twoja Stara Nie Ma Jaj.

Jeśli wyślesz ten łańcuszek dziesięciu osobom, Twój Stary powie, że Twoja Stara Być Może Ma Jaja.

Jeśli wyślesz ten łańcuszek stu osobom, Twój stary powie, że Twoja Stara Najprawdopodobniej Ma Jaja.

Jeśli wyślesz ten łańcuszek dwustu osobom, Twój Stary powie, że Twoja Stara Ewidentnie Ma Jaja.

Przerywając Łańcuszek Twojego Starego spowodujesz, że Twój Stary Zamilknie Na Wieki W Kwestii Jaj Twojej Starej."

Przerób sobie go teraz na legalizacje, hahahaha, powodzenia. :-P
Jestem BOGIEM,
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
  • 134 / 1 / 0
"jest ich cała wuchta ( a nawet dwie )"
Tej, ty szczun z Poznania jestes? :P

Co do lancuszka. Heh.. miesznae uczucia, zazwyczaj zlewam lancuszki, ale jak chce ci sie pisac to dawaj, ciekawe po jakim czasie do mnie dojdzie :). Pochwal sie co napisales, a jak dojdzie do mnie to dam znac.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
To taka wersja robocza do poprawy.:-) Zbytnio sie nie przykladalem ;-)
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2006 przez michallw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Grzesztof »
No z Poznania. :-) Wiesz, wystarczyło tylko kliknąć na mój nick żeby się tego dowiedzieć. :-P

Łańcuszek nawet może być. :-)
Jestem BOGIEM,
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
  • 134 / 1 / 0
hehe łancuszek klasa. To co wysylamy i patrzymy czy dojdzie do kogos z nas?
  • 83 / 1 / 0
ja puscilem
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 83 / 1 / 0
jakkiis dziwny dziwolag wychodzi w gg :(( pusciloem wszystkim pol listka :)
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
Poprawilem listek teraz na gg wychodzi normalnie:-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.