Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka koleżanka dała mi coś takiego mówiąc, że to oksy w co nie chce mi się wierzyć. Tabletka dosyć duża. Jakby ktoś mógł zidentyfikować byłabym wdzięczna.;))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3445 / 715 / 9
Ni chuja. Wała Ci pocisnęła. Chyba, że to te vintage 160 bez otoczki. Nie no, za chuja. Oxy jest zawsze okrągłe.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5 / / 0
Kiedyś kupiłem coś sprzedawanego jako klefedron, po zażyciu 12 tabletek waleriany i wciągnięciu 3 kresek tego "klefedronu" doświadczyłem oszołomienia i halucynacji układających się w fabułę, czy to na pewno był klefedron czy coś innego? Nie wydaje mi się żeby klefa powodowała tak żywe halucynacje

scalono. lady

Czarno-przezroczyste kryształki, średnia euforia, na drugi dzień potwornie silny zjazd, najmocniejszy w życiu, co to mogło być?
  • 1 / / 0
Jakiś silny katynon, może Heksen
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.