Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1496 / 239 / 0
@AstiCinzano brałem fenibut podczas stosowania duloksetyny 60 mg, zarówno w dawkach rekomendowanych przeciwlękowo jak i tych bardziej rekreacyjnych, w suplemencie z l-teaniną lub sam. Krzywdy sobie nie zrobiłem za to byłem pod wrażeniem jego potencjału, gdyby nie tak szybko rosnąca tolerancja i potrzeba robienia przerw, ale też i moja skłonność do nadużywania wszystkiego, na pewno chciałbym na dłużej zapoznać się z tym wynalazkiem.
  • 319 / 42 / 0
30 czerwca 2021AstiCinzano pisze:
No nie takiej odpowiedzi szukałem w temacie "co mogę zażywać rekreacyjnie". Z suplementów bardziej miałem na myśli fenibut, Modafinil itp.

Ps. Brał ktoś fenibut na antydepach?
Przecież te środki to są leki, i to dość dużego kalibru, a nie suplementy diety...

Suplementy diety to magnez i omega3... ewentualnie białko serwatkowe.
  • 60 / 8 / 0
Karbamazepina, pregabalina + SNRI i SSRI, wejdzie koda bezpiecznie pierwszy raz czy niezbyt?
rzeczy dzieją się tylko w twojej głowie
  • 15 / / 0
@zburzony fenibut trochę przerobiłem, tego sns i dobrze działał. Ciekawi mnie jak to będzie w trakcie brania antydepow.
  • 1496 / 239 / 0
@ AstiCinzano fenibut w działaniu przypomina benzodiazepiny które często są brane z antydepresantami, także tu jakichś niespodzianek bym nie oczekiwał, na mnie działał spoko z duloksetyną, już bardziej kofeina (u mnie duże ilości kawy) zmieniała jego działanie, znajdziesz info w necie o interakcji z kofeiną i l-teaniną która ma na też spory wpływ na ich wspólne działanie.
  • 2 / / 0
Jest ktoś w stanie odpowiedzieć dlaczego nie działa mi emka?
Leczyłam się SSRI (seronil) od listopada do maja. W lutym przed zajebaniem odstawiłam 2 tygodnie przed i nic na mnie nie zadziałało, a przed ostatnią pigułą na początku czerwca nie brałam SSRI przez ponad miesiąc. Jedyne co poczułam to ledwo wyczuwalny speed, nic więcej.

Ile powinnam jeszcze odczekać żeby było git? Mam też 5-HTP, pomoże to jakoś?
  • 964 / 17 / 0
Zazywam 30mg dulo I pregwbalin 150mg co mógłbym dołożyć na poprawę aktywizacja I nastrój?
  • 911 / 206 / 1
05 lipca 2021acodinjezus pisze:
Jest ktoś w stanie odpowiedzieć dlaczego nie działa mi emka?
Leczyłam się SSRI (seronil) od listopada do maja. W lutym przed zajebaniem odstawiłam 2 tygodnie przed i nic na mnie nie zadziałało, a przed ostatnią pigułą na początku czerwca nie brałam SSRI przez ponad miesiąc. Jedyne co poczułam to ledwo wyczuwalny speed, nic więcej.

Ile powinnam jeszcze odczekać żeby było git? Mam też 5-HTP, pomoże to jakoś?
W przypadku fluoksetyny (Ser*nil), czas potrzebny do eliminacji leku jest znacznie dłuższy niż przy większości antydepresantów i przerwa przed rekreacyjną próbą z MDMA powinna wynosić 1-2 miesiące. 5-HTP nie będzie miało wpływu na przebieg eliminacji leku i nie pomoże.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 964 / 17 / 0
Bardzo w ostatnich dniach nasiliło mi się brak aktywizacja brak chęci do życia na dulo 30mg I pregabalin 150mg co mógłbym dołożyć?
  • 1223 / 486 / 0
W ostatnich dniach ci się nasiliło ?? od dwóch lat o tym w kółko piszesz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.