Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1110 / 0
To zależy od tego ile czasu byłeś na leku (kumulacja) i okresu półtrwania związku, który w przypadku paro wcale nie jest taki krótki.

Lepiej przesunąć, przy czym kwas zadziała si, różnica w mocy działania jest b niewielka.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 220 / 20 / 0
Ja bym na SSRI nie ćpał nic innego niż depresanty, (alkohol, benzo)

[mention]dragowszukam[/mention], Ostrzeżenie słowne. Zastanów się co piszesz. SSRI i chlanie alkoholu? /neurobiolog
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 757 / 113 / 0
Ja wczoraj na paroksetynie zrobiłem worek 3fpm - towar działał jak należy, żyję i nic mi nie jest, bo powinactwo do SERT fenmetrazyna ma znikome

ale przyznam, że pod koniec takie dziwne mrowienie, łaskotanie w głowie czułem, cholera wie czy to jakieś przedobjawy ZS, więc radzę mimo wszystko uważać i nie napierdalać tyle co ja ;)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4894 / 853 / 0
Stymulanty działają w miarę ok, zrobiłem od wczoraj 800mg hex-enu, w miarę nawet kopie. Trochę osłabione wg mnie działanie. Za to serotoninowce nie klepią w ogóle.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 24 / 0
Jak was grzeje koda?
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Mnie raz klepie , raz nie. Przestałem używać bo tylko wkurwia takie coś, poza tym to nawet jak wrzucę 450mg to jest słabo. Dla mnie to gra nie warta świeczki.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 17 / 0
Z waszego doświadczenia:
Wypicie alkoholu zawsze kończyło się resetem kuracji?
Wychyliłam trochę wódki, powróciły wahania nastroju i się zastanawiam czy winny jest alkohol czy może potrzebuję zmienić leki.
  • 279 / 24 / 0
Czy występowały wcześniej? Jeżeli nie to odpowiedź jest oczywista. Przyjmujesz stabilizatory nastroju aka neuroleptyki? Tip: jeżeli masz zamiar pić to nie przyjmuj leku rano w dniu picia i na następny dzień.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
16 listopada 2017kirke pisze:

Wypicie alkoholu zawsze kończyło się resetem kuracji?
O dziwo nie. Czasem się upijałem i byłem mocno wstawiony a kuracja nie została zresetowana. Biorę też do tego neuro więc może to ma wpływ że alko nie resetuje kuracji btw odstawiam wszystko w najbliższym czasie bo leki nie są mi potrzebne do szczęścia. Tak czuję.
  • 757 / 113 / 0
to jest podobno loteria - 1-2 piwa są bezpieczne

4 browce i setka wódki to już niby ryzykowne, choć ja się raz lekko tak najebałem 4 piwa i 200ml wódy i nie poczułem nic negatywnego - wręcz przeciwnie, kac jest prawie niewidoczny, po co komu jakieś 2kc jak można wpierdalać SSRI :D

to oczywiście żart, najlepiej nie chlać, 2 piwa i łyczek wódki (bo zima) 3 razy w tygodniu to taki zdrowy kompromis

btw ja na razie jeszcze biorę kwetiapinę 50mg na sen ale jak się paro rozkręci to będę redukował - też nie odczułem jakiegoś zakłócenia działania przez neuro, może dlatego, że paro łykam z samego rana
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.