Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 13 / 2 / 4
27 kwietnia 2017tyglew pisze:
Cześć, to mój pierwszy post na forum :)

Biorę 75mg wenlafaksyny dziennie od jakiś 4 miesięcy, chciałbym spróbować LSD. Z tego co wyczytałem na tym forum nie ma ryzyka ZS, moge mieć jedynie spłycone działanie. Jednak mam kilka pytań:
1. Przyjmuję również trazodon na sen, obecnie między 25mg a 50 mg. Czy to będzie mieć jakiś wpływ, odstawić na pare dni przed kwasem?
2. Prawdopodobnie nie będę mieć możliwości przetestowania substacji, czy jest się czego obawiać jeśli kartonik będzie nasączony czymś innym (nbome, DOx, analogi)?
3. Czy w przypadku chęci zbicia fazy hydroksyzyna jest dobrym rozwiązaniem? Albo trazodon?

Z gory dzięki za odpowiedzi i wszelka pomoc :>
Możesz brać LSD do wenlafaksyny - nic się nie stanie. Trozodon tak samo, ale jak chcesz to odstaw. Na Twoje drugie pytanie nie znam odpowiedzi. Postaraj się załatwić oryginalne LSD, bo tylko ono daje tak niepowtarzalne doznania.
Pan Mailo
  • 304 / 13 / 0
Według tej tabeli
Combo_2.png
jest niewielkie ryzyko, ale niewiadomo na ile można temu ufać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
  • 3454 / 1110 / 0
1. Przyjmujesz małe dawki antydepresantów, działanie kwasa zmniejszy się o max. 20% (tak na oko).
2. Nie masz się czego obawiać.
3. Trazodon czy hydroksyzyna w celu zbicia fazy to - mówiąc delikatnie - nienajlepszy pomysł.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 225 / 10 / 0
nie wiem czy dobrze zrobiłem, bez konsultacji z lekarzem xD
odstawiłem sobie na majówkę escitalopram i mirtazepinę
nie zażywam od jakiś 3 dni w sumie, wcześniej 10mg pierwszego i aż 45 drugiego
czuje się dobrze, raz z rana miałem trochę smuteczeg ale przeszło
stąd moje zdzwienie jak piszecie o brainzapsach itp, po odstawieniu antydepów ssri itp., jprdole nie wiem co z wami, ja tak nie nie mam
szanuję wątrobę ostatnio, po majówce wracam na antydepki i postaram się ograniczyć alkohol na tyle, na ile jestem w stanie
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1110 / 0
Jeszcze możesz mieć zapsy, to niewykluczone.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 45 / 1 / 0
01 maja 2017benzoswiezy pisze:
stąd moje zdzwienie jak piszecie o brainzapsach itp, po odstawieniu antydepów ssri itp., jprdole nie wiem co z wami, ja tak nie nie mam
szanuję wątrobę ostatnio, po majówce wracam na antydepki i postaram się ograniczyć alkohol na tyle, na ile jestem w stanie
Brainzapsy to głównie domena Wenfly i Paro, nic dziwnego, że po odstawieniu Esci nie masz ich
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
Czy można cokolwiek zażywać rekreacyjnie przy SNRI (wenla)? Na sero i nora oddziałuje znaczna część używek jak zdążyłem zauważyć.

Oczywiście, że leczenie jest najważniejsze, ale jakbym coś jednorazowo chciał sobie zapodać to nawet nie mam pojęcia co...

Pieprzona wenlafaksyna...

P.S. Każda dobra rada mile widziana! %-D
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 192 / 15 / 0
02 maja 2017jxsxq pisze:
01 maja 2017benzoswiezy pisze:
Brainzapsy to głównie domena Wenfly i Paro, nic dziwnego, że po odstawieniu Esci nie masz ich
odstawialam esci po pol roku brania i mialam zapsy...
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 10 / 0
ostatnio w związku z piciem alkoholu przy większej ilości czasu wolnego odstawiłem z dnia na dzień escitalopram i mirtazapine.

wcześniej piłem na lekach
moje picie to średnio 3-4 piwa na dobę czasem w weekend dojdę do tych 7/8 ale rzadko

pomimo nagłej dostawki leków nie poczułem się gorzej w żadnym stopniu, tak samo, jakby wgl wcześniej wgl nie działały.
/poza doraznym efektem nasennym mirty/
wniosek : na pewno na ssri / antydepach nie można pić alkoholu nawet tych paru piwek
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 994 / 2
1 lub 2 piwa tygodniowo +/-7h od ostatniej/kolejnej chyba jest ok
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.