Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
ja akurat mialem przezroczyste kamnienie od /ciach/
dziaanie jak nie 3 cmc
owszem skutki uboczne byly ale mniejsze parcie na dorzute jak i obnizony apetyt ale byl
samo dzialanie tez bylo czystsze
nie mieszalo tak we lbie

nie podajemy sprzedawców/JS-C
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 9 / 0
Powiem tak - nie wiem co Wy bierzecie, ale prawdziwe 3-CMC to coś czemu najbliżej do prawdziwego mefka sprzed lat. 4-MEC ani 3-MMC nie podjeżdzało nawet tak jak 3-CMC. To czysta euforia i empatia. Obawiam się tylko, że po delegalizacji w Chinach skończy się 3-CMC na rynku (już jest ciężko a duzi vendorzy zapowiadają że to ostatnie partie i koniec) i nie poznamy w pełni potencjału substancji. Jedyny minus to czas działania - wejście, peak i zejście to max 30 minut z kurewskim ciśnieniem na końcu.
  • 561 / 39 / 0
Ja stawiam to gowno i jego brata 4cmc(toksyczne gowno,jebany chlor ! ) nizej niz eth-cat
Nie pozdrawiam
  • 1676 / 106 / 0
mikeleangelo pisze:
Powiem tak - nie wiem co Wy bierzecie, ale prawdziwe 3-CMC to coś czemu najbliżej do prawdziwego mefka sprzed lat. 4-MEC ani 3-MMC nie podjeżdzało nawet tak jak 3-CMC. To czysta euforia i empatia. Obawiam się tylko, że po delegalizacji w Chinach skończy się 3-CMC na rynku (już jest ciężko a duzi vendorzy zapowiadają że to ostatnie partie i koniec) i nie poznamy w pełni potencjału substancji. Jedyny minus to czas działania - wejście, peak i zejście to max 30 minut z kurewskim ciśnieniem na końcu.
wlasnie teraz sie zastanawiam nad zamowieniem z zagranicy
doplacic solidna kase ale zamowic 3/4 cmc konkretne w dzialaniu
3 cmc wzrosnie cena ale z rynku nie zniknie przynajmniej 3 vendorow zapoiiada ze pojawily sie europejskie sorty
droie akle sa i beda
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / 1 / 0
Wczoraj dostałem solidnego grama w zbitym jednym krysztale , przyjechałem do domu poczekałem aż wszyscy pójdą spać, miałem ochotę sobie "rozkminić życie" bo miałem chwile dla siebie przypomniały mi się WIZJE i zajawa na wszystko po 3mmc które swego czasu uwielbiałem ale teraz od czasu do czasu wolę zarzucić MDMA i pogłębiać świadomość umysłu

Jak zawsze boje sie nowych substancji i zaczynam od mniejszych dawek więc rozkruszyłęm kryształ i wyszła ściepa możliwe że było 50-60 mg zjadłem...

EFEKTY:
- po 3 minutach zacząłem czuć olbrzymie szczypanie , odchyliłem głowe i poszedł spływ który potyrał gardło , przepiłem wodą
- po 5 minutach czuje efekty lekka euforia OK to jest to
- po 20 minutach dorzuciłem dawke może ponad 100 mg i wjechała dość soczysta euforia któa trwała parenaście minut, lecz totalnie nie czułem zajawy żeby coś zrobic siedziałem przejarałem kiepem piłem browarka, potem przyszedł mój brat do pokoju poczułem olbrzymią empatią w rozmowie z nim gadka sie kleiła byłem troszeczkę rozpuszczony... na ten moment już nic nie dorzucałem obejrzałem odcinek serialu i poszedłem normalnie spać lecz miałem zawalone całe zatoki potem już normalnie smarałem , przez cała faze lała się woda z nosa co wprawiało w ogromny dyskomfort ;/

Według mnie gra nie warta świeczki więcej skupiania się na bólu nosa i walce z lejącym sie syfem niż fazy , na następny dzien standardowo ból gardła

Tęsknie za 3mmc gdzie zarzucało sie 200 mg oralnie i 4 godziny zajebistej fazy połączonej euforii ze speedem. po snifie tez dało sie funkcjonowac

wyobrażam sobie jak po 3cmc ide na melanz i leje mi sie z nosa haha

Wiadomo legalne dostępne, ale lepiej odłozyc hajsu i kupic czyste MDMA , przynajmniej coś sensownego można wynieść,

co do fazy to owszem bardzo trzeźwy umysł i ogar. Można zrobić wszystko , ale nos pierdoli całą akcje :D

W weekend będę testowal to z dziewczyną walniemy po większych dawkach ale wizja nosa mnie zniechęca :D

Aha i w ogóle nie czuje pociągu seksualnego gdzie po 3mmc bym ruchał wszystko co się rusza :O
  • 353 / 5 / 0
To miałeś chujowy towar, 3-cmc od /ciach/ działa praktycznie tak samo jak 3-MMC i prawie nie "szczypie".

Nie rozmawiamy o sprzedawcach/JS-C
  • 16 / / 0
Co sądzicie o wapo?
  • 1676 / 106 / 0
po 3 cmc ogar, chec na wszystko - libido lipa
4 cmc przybicie lekkie, zbita faza ale jest. jak sie wylamie to ogarne wszystko. libido w kosmosie
  • 263 / 10 / 0
z braku laku zakupczyłem gram z wyglądu dobrego sortu, taki szklisty kryształ. po przyjęciu 130 mg pierwsze pół godz totalny nie ogar czułem się jak na wejsciu MDMA, potem nie nachalna stymulacja i empatia. Sniff ewidentnie mocniej kopie ale praży w nos i gardło - wiadomka. Ale i tak czuć że to toksyczne gówno na drugi dzień tak łeb napierdala że o kurwa. ale to może też od ilości zależy bo przerobiłem grama na dwóch w parę godzin, po ostatniej lasi 2h, 2 estazolamy i kimka bez problemu. W sumie polecam z braku laku chyba lepsze to niż ze stacjonarek brać 0,3 za 50 zl :D
  • 41 / 6 / 0
nic nowego chyba nie powiem, ale z powodu trudnosci z dostepem do trójki, zdecydowałem się na spróbowanie 3-CMC i efekt słaby, działanie krótkie, wejście nawet spoko, ale schodzi i mija jeszcze szybciej niż weszło.., oczywiście chęć dorzucania jest ale myślę że nie warto bo za każdym razem jest gorzej - generalnie nie polecam, szkoda wieczoru i rozczarowania..wpakowanie większych ilości nic nie zmienia..
Uwaga! Użytkownik Dasajew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.