Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9298 / 1807 / 2
XD było to dawno. Prawie 10 lat temu. A może ponad 10 lat ? Daty nie są tak bardzo istotne... Ale...
Kto pamięta jak 3cmc wchodziło na rynek ?
Ja, ja, ja pamiętam 😅
A poważniej.
Zróbcie sobie z 2-3 lata detoksu od ketonów i innych śmieci.
Zadbajcie o siebie. Zadbajcie o receptory, p regenerację, sen, dietę itp.
I zobaczycie, że 3cmc nie jest aż tak dopaminowe jak większość z Was pisze.
Jak pisałem - jak 3cmc wchodziło to było takim trochę bardziej clearheadowym kuzynem 3mmc. Dopamina była, jak w każdym z ketonów ale nie było jej aż tak dużo.
3mmc było takie bardziej kanapowe - choć też bez przerw traciło te serotoninowa magię. Podobnie jest tutaj. Początek przy 3cmc wydawał się bardziej serotoninowy niż potem, bo wiekszosc ketony coś co tydzień / dwa i nie pozwala na regeneracje.
Do tego tak się to wszystko zbiegło, że na rynku w jednym momencie pojawiły się i 3 i 4cmc gdzie oba kosza serotoninę.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2535 / 594 / 0
No jest sporo serotoniny, pewnie. Ale wciąż to jest bardziej ta strona ketonów "speed" a nie "eufo". I określenie kanapowiec nie jest zbyt trafne, dla metkata też nie. A usiedzieć w miejscu to tak naprawdę da się chyba po każdym stymulancie jak sie chce.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Też macie tak, że trójka po podaniu dożylnym działa na was gorzej niż po przyjęciu sniffem? Dużo mniejsza euforia i ogólnie profil działania jest taki nieprzyjemny - większe, nerwicowe schizy, duszności, otępienie, a samo wejście jest dość mocno opóźnione - zaczyna się nawet kilkadziesiąt sekund po wyjęciu igły. Co ciekawe, czas działania jest dłuższy niż w przypadku snifffa.

Kiedyś miałem (prawdopodobnie) trójkę od lokalnego dilera. Profil działania przy iv był całkiem inny niż w przypadku sortów od najpopularniejszych vendorów. Wejście właściwie natychmiastowe i co charakterystyczne - pod koniec wciskania tłoczka zawsze musiałem przerywać. żeby "złapać oddech". Musiałem wziąc 3-4 głębokie wdechy, co było paradoksalnie cholernie przyjemne. Działanie nie było nachalne, dużo lepsze od sniffa. Ktoś miał podobnie?
  • 40 / 9 / 0
Pytanie o tę substancję, i w sumie o wszystkie pokrewne trójki czy czwórki.

Jak długo utrzymują się ich własności w zależności od czasu leżakowania? Światło, temperatura, czas - ktoś mniej więcej sprawdzał, po jakim czasie kryształy tracą moc?
  • 90 / 21 / 0
Zaczynaja się wytwarzać metyloamina, charakterystyczny zapach , lekko żółtawa. Jak się przywali taka to jest niedobrze rzygać się chce itp.
  • 40 / 9 / 0
A po jakim czasie następuje utrata własności?

Miesiąc to dużo czy mało na leżakowanie w suchym i ciemnym otoczeniu?
  • 692 / 159 / 0
Ogólnie substancje chemiczne powinno się przechowywać w temp od 2 do 8 stopni Celsjusza (że w lodówce) i jak powyżej w suchym i zaciemnionym miejscu. W takim miejscu powinna utrzymywać własności do 2 lat. Ale też nie wiadomo jak była traktowana przed odbiorem przez Ciebie. O tym należy pamiętać.
  • 236 / 32 / 0
@hipermarkeciarz Miesiąc lajtowo, nie powinno się nic stać w suchym i ciemnym jak piszesz.
Ja w tym roku w lekko wątpliwych warunkach trzymałem 3mmc przez 3-4 miesiące - wydaje się, że lekko pożółkło/zbrązowiało, ale mocy nie straciło, przynajmniej nie odczułem.
  • 8 / / 0
Robił ktoś mix 3cmc z 3mmc ?
  • 9 / / 0
siema slyszalem ze waga 3-CMC ogolnie krysztalu zalezy od gestosci i sie zastanawiam czy jak jest wieksza gestosc to krysztal daje wiecej prochu po rozkruszeniu czy jak to dziala
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.